- 27 Ocak 2010
- 132.416
- 97.537
- 5.488
jüri olsun katılacak şarkılara onay versin organizatör + 1 kişi olabilirYapabiliriz ama trollüğü engellemek adına bazı kurallar koymak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jüri olsun katılacak şarkılara onay versin organizatör + 1 kişi olabilirYapabiliriz ama trollüğü engellemek adına bazı kurallar koymak lazım
Zaten her zaman açıktı, bedava kullanıcılara 50 kredi veriyorlar. Her müzik yapılışında iki farklı seçenek sunuyor ve burada her beste için 5 kredi harcıyorsun, yani bir denemede 10 kredi harcıyorsun. Şu an v3.5 herkese açıldı ve bunun sayesinde kalitesi daha arttı. En önemlisi, artık 2 dakika sınırı yok, şarkı süresi 4 dakikaya yükseldi. Kesinlikle 1. Suna.ai Eurovision yarışmasını destekler, ve katılırım.
Suno.ai bir yarisma düzenliyecek para ödüllü
Yapabiliriz ama trollüğü engellemek adına bazı kurallar koymak lazım
Bu kurallar okey ek olarak küfür, hakaret vb laflara da izin veremeyiz.1. Şarkı sözlerinin belirli bir uzunlukta olması şart, çok kısa olmamalı.
2. Bunun dışında, şarkı sözleri kendine özgü olmalı, yani başka bir şarkının sözünü alıp yeni bir melodiyle sunmak kabul edilmez.
3. Eğer hiç şarkı sözü yazma yeteneği yoksa ChatGPT'ye yazdırılabilir.
4. Şarkı sözlerinin bir anlamı olmalı, trollük olmamalı.
5. Şiir dışında her türlü müzik türü serbest olmalı (Rap, Arabesk, Pop, Rock, Metal, vb.).
Bunun dışında aklıma başka bir kural gelmedi ama sadece bu işi ciddiye alanlar katılsın.
Katılanlara en az 4-5 gün süre verilmeli çünkü her zaman istenilen sonuç çıkmıyor müzik yaptırınca.
Çünkü şaibenin tavan yaptığı, şampiyonluk alması gereken şarkıların nal topladığı, fecaat bir siyasetin döndüğü Eurovision’a dur demek boynumuzun borcuydu.@Berkan Yavuz abi neden kalsın dedin![]()
Abi aşk olsun neremizde gördün şaibeyiÇünkü şaibenin tavan yaptığı, şampiyonluk alması gereken şarkıların nal topladığı, fecaat bir siyasetin döndüğü Eurovision’a dur demek boynumuzun borcuydu.
Abi aşk olsun neremizde gördün şaibeyi![]()
Üstad suno ai tarzı bir şey olursa ben katılamayabilirim ama. Direkt serbest konsept eski tarzda bir ESC için bekliyordum benBu kurallar okey ek olarak küfür, hakaret vb laflara da izin veremeyiz.
Atacım merak etme suno konusunu daha değerlendiriyoruz bu yaz rahat rahat yapıcaz yarışmalarıÜstad suno ai tarzı bir şey olursa ben katılamayabilirim ama. Direkt serbest konsept eski tarzda bir ESC için bekliyordum benBugünden parçam bile hazırdı
![]()
Atacım merak etme suno konusunu daha değerlendiriyoruz bu yaz rahat rahat yapıcaz yarışmaları![]()