- 24 Mayıs 2009
- 18.536
- 19.971
- 2.273
Soru gayet açık.
Kimleri banlayacağımızı görelim
Kimleri banlayacağımızı görelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her kuşu rahatsız ettik bi leylek kaldı abi1. Suno.com Eurovision baslasin, yok öyle hazir sarki ile yarismak, herkes kendi sarkisini ortaya cikarip yarissin. Bence bu cok daha zevkli.olur, bakalim kimin icin de iyi bir söz yazari varmis
1. Suno.com Eurovision baslasin, yok öyle hazir sarki ile yarismak, herkes kendi sarkisini ortaya cikarip yarissin. Bence bu cok daha zevkli.olur, bakalim kimin icin de iyi bir söz yazari varmis
Bence gayet eğlenceli olur. Yaptığım bir şarkı var, 1. olmazsa bütün mesajlarıni begenirimHer kuşu rahatsız ettik bi leylek kaldı abi
mantıklı1. Suno.com Eurovision baslasin, yok öyle hazir sarki ile yarismak, herkes kendi sarkisini ortaya cikarip yarissin. Bence bu cok daha zevkli.olur, bakalim kimin icin de iyi bir söz yazari varmis
Kesinlikle ben sana veririm KemalimOlsun!!
Onur’um bana bende Onuruma vermek için sabırsızlıkla bekliyoruz
Hocam bu gscimbomision, normal Eurovision gideli çok olduYa bu tarz yarışmanın amacı ülkede bir heyecan olsun diye var. Yani birinci olup olmamak o kadar kafaya takılacak olay değil bence. Altı üstü organizasyon işte, katıl keyfine bak.
Sen niye katilmiyon?Fevkalade bir idea
Şayet talep olursa H.C. sponsorluğunda organize etmek isterim böyle bi turnuvayı
Sen niye katilmiyon?
Siponsor olurum demissin ya. Hem siponsor hem yarismaci olunmaz hani.Ben de katılırım heis neden katılmıyim
Siponsor olurum demissin ya. Hem siponsor hem yarismaci olunmaz hani.