EuroVolley 2021 Kadınlar Y.F. | Türkiye 1-3 Sırbistan | 3 Eylül | MS | TRT1

Su kritik anlarda serviste topu karsiya geciir yeter aga bu nedir hep ayni hata ya

guidetti büyük takımlara karşı hep fos hep fos tudorun voleybol versiyonu

Bu nasıl video değerlendirme basıyorlar arkadan uzaylı müziği

haaland 2

O ARTIK SÜPER YILDIZ ADAYI

İddialara göre Galatasaray'ın o dönemdeki şube sorumlusu Orkun Darnel, "Bu işi ben halledeceğim" der... Ancak yoğun iş temposundan Boskovic'in transferine sıra gelmemiş. Günler ayları kovalamış, aile beklemiş ama arayan soran olmamış... Ve... Ardından ailenin kapısını Sırbistan Voleybol Federasyonu çalmış çeşitlyi vaadlerle. Aile yine G.Saray'ın kapısını çalmış, "Öncelik sizin" demiş ancak yine sonuç çıkmamış. Boskovic ailesi de belki de istemeye istemeye kızlarını Sırp yetkililere teslim etmişler. 5 yıl içinde Tijana, Brakocevic gibi bir süper yıldızı bile keserek Sırbistan Milli Takımı'nın pasör çaprazı oldu... Üstelik Brako'nun "Milli takımı bırakırım" tehditleri bile Tijana'nın önünü kesemedi... Ve şimdi 10 bin Euro'ya alınmayan Boskovic süper bir yıldız adayı olarak, milyon dolarlık rakamlarla Türkiye'ye geldi... Kazanan ise hiç kuşkusuz Sırplar oldu...

Gitti artık maç. Üzdünüz bizi filenin perileri..

Note 20 ultra cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunlardan bi cacık olmaz kapatıyorum ben. Gs savunması gibi hep hata yapıyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu takım da biraz abartıldi sanki

ub.mesaji

Bu italyan herif koc mudur nedir voleyboldan anladigi yok onu orada tutmamak lazim

Yallah guidetti yallah

Srpinsky kadinlar cok rahat maalesef

ub.mesaji

adam rotasyona gitti takimin ritmi bozuldu

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt