- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
bitti mac
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
avrupada ilk 4 takım arasında olmak bile muhteşem bir şey lafınız varsa senede milyonlarca euro kazanan futbol milli takımımızdaki amatörlere edebilirsiniz
futbola da yapılıyor totalde takımların 10 12 milyar tl borcu var parayı kullanmayı bilmeyenlere verirsen böyle sporları içine ederler malesefTürkiye voleybola görecel olarak hayvan gibi yatirim yapiyor sanirim...
Onu da kaybettiler 2019 da sırplarabu takım en fazla kendi ülkemizde düzenlediğimiz bir turnuvada şampiyon olur oda seyitcinin desteğiyle çok çabuk demorolize oluyolar
hemen alman hocabu noktaya getiren de guidetti o yüzden kızamıyorum
mizah vakti değil !hemen alman hoca
idmanlarda el tenisine hayır
futbola da yapılıyor totalde takımların 10 12 milyar tl borcu var parayı kullanmayı bilmeyenlere verirsen böyle sporları içine ederler malesef
Euroleague?UEFA dan sonra herhangi bir major takım oyununda şampiyonluğumuz yok, içinde Turkey geçip şampiyon olan tek takım Galatasaray)
Türkiye tenis ülkesidirmizah vakti değil !
cumhurbaşkanı da ahmet ariftir .Türkiye tenis ülkesidir
sürgünde 1 lidercumhurbaşkanı da ahmet ariftir .
Boskovoci seviyorum ben sırbistan alsinteşekkürler takım yapacak bir şey yok boskovic çok güçlü finale kalsak da egolo var bir tane süper starın olmalı
sürgünde 1 lider