- 26 Kasım 2008
- 18.192
- 17.035
- 2.273
Bunu harbiden istemiyorum Pedro gelsinGozlerim seni ariyordu ahb
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu harbiden istemiyorum Pedro gelsinGozlerim seni ariyordu ahb
çoğunluk her zaman doğru değildirBoklayanlar çoğunlukta ağabey
hadi insallah bu cumle ile marcao geldi.Şimdiye kadar Ajax gibi bir klüp almadıysa vardır bir bildikleri. Bize garanti adam lazım. Bu yüzden alınmasına sıcak bakmıyorum. İnş utandırır beni ne diyim artık.
@Rahmi Aslan sen yanlışsın der misin?Goruntulerden izledigim kadariyla ligleri rezil bir lige benziyor. Danimarka'da yasayip sen yanlissin diyebilecek bir arkadas var mi?
Sen yanlissin.Goruntulerden izledigim kadariyla ligleri rezil bir lige benziyor. Danimarka'da yasayip sen yanlissin diyebilecek bir arkadas var mi?
Adamlar gerizekalı mi da cicaldauyu alıp Evanderi versin bu olsa cana muslera takasinin üstünde kazık olur@yakupcinar : "Galatasaray'da Evander defteri kapanmadı. Evander transferi ile alakalı yeni gelişmeler olabilir. Cicaldau, Evander transferinde takasta kullanılabilir." (Yeni Açık TV)
Ustune para isterler buyuk ihtimal.Adamlar gerizekalı mi da cicaldauyu alıp Evanderi versin bu olsa cana muslera takasinin üstünde kazık olur
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yapma adaş ciddi misin?