GSC Scout # Evander

Sergio kariyerini muhtemelen bizde bitirecek. Sergio ya 3m bonservis ve 2,75m maas verecemize bu herifi alsaydik en kötü ihtimal 2-3 sene sonra aldigimiz fiyata saplardik. Brezilyali 24 yasinda 8/10 numara’nin her zaman piyasasi var.
Istikrarsiz bi herif asla ve asla bir sergio etmez

Istikrarsiz bi herif asla ve asla bir sergio etmez

Büyütmeyelim Sergio’yu rtas world class oyuncu yaptik herifi. Kötü demiyorum ama 30 yasinda 4 sene kontrat ve 2,75m maas cok, bu konuda fikrim degismez. Biraz panik transferi gibi oldu. Verim aliriz, 1-2 sene ondan sonra düser maasindan kurtulamayiz.

Büyütmeyelim Sergio’yu rtas world class oyuncu yaptik herifi. Kötü demiyorum ama 30 yasinda 4 sene kontrat ve 2,75m maas cok, bu konuda fikrim degismez. Biraz panik transferi gibi oldu. Verim aliriz, 1-2 sene ondan sonra düser maasindan kurtulamayiz.
Panik mi ? İlk aldığımız adamlardan kendisi nasıl panik oluyor acaba ?

Olabiliyor tabi, firsat ele geliyor ve cabuk karar vermen lazim. Bizde aldik iste. Daha bol zaman vardi bu paralara daha iyisini bulabilirdik.
Yanlış düşünüyorsun , maaşı ile ilgili yorum yapmayacağım ama TR liginin üstünden bir adam . Topsuz işlerine bakmanı öneririm. Çok yüzeysel bakıyorsun.

Kopenhag'ı derbide 2-1 yendikleri maçta Maç'ın Oyuncu'su seçilmiş.Şu aralar aşırı formda..

Muhtemelen almamakla hata yaptık şu an 10 numaraya koyacak kimse yok alınsaydı Torreira, Oliveira ve Evander orta sahası güzel olabilirdi

Sıcak bakmıyordum fiyatından ötürü ama Okana rağmen şu takıma cuk oturacaktır kanaatindeyim

Devre arası yoklanmalı tekrardan

Geri
Üst Alt