evann guessand

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1745057654247.webp

ogc nice takımında forvet mevkinde forma giyen evann guessand, 1 temmuz 2001 tarihinde dünyaya gelmiştir. 188 cm boyunda olan evann guessand, sağ ayağını kullanmaktadır.

Nice bu çocuğu altyapıdan çıkarmış büyük kazanım. 2028 yılında bitiyor sözleşmesi.

Bu sezon 38 maç 12 gol 9 asistlik katkı vermiş.

Fransa genç milli takımlarında oynasa da sonunda Fildişi Sahili A milli takımını tercih etmiş topçu.

30-35 mio € bonservis isterler.

Sağ kanatta oynatıyorlar genelde hızı ve gücü ile etkili oluyor aslında tam bizim Barış tipi oyuncu. 35-40 arası bonservis konuşuluyor kendisi için West Ham, Tottenham, Manu Ocak ayında isimleri geçmişti.

Bu adamı kanatta oynatıyorlardı sanırım. Fizik olarak güçlü olmasına rağmen çok teknik gözüküyordu. 45-50 milyon diyorlardı bonservis için.
Yabanci-yerli denklemini cozersek aslinda Baris'in muhtemel satis fiyatina bunu direkt alabilirsin asagi yukari ayni paraya denk gelir.

En son 25-30 milyon euro okudum bir yerde.

Yabanci-yerli denklemini cozersek aslinda Baris'in muhtemel satis fiyatina bunu direkt alabilirsin asagi yukari ayni paraya denk gelir.

En son 25-30 milyon euro okudum bir yerde.
O parayaysa alınır aslında çok iyi oyuncu. Ben bir haberde 40-45 diye okudum devre arasıydı o zaman.

Brighton Chelsea gibi bir pozisyona tonca doldurmaya mi calisiyor?

Kadroda Pedro, Rutter ve Welbeck var. Ferguson geri dönüyor ve pahaliya aldiklai genc iki yunan oyuncu (Tzimas ve Kostoulas) da geliyor. Hürzeler benim bildigim genelde tek forvet ile oynuyor. Bu kadar adami ne yapacaklar?

jonathan david değilde, sen bu tarz bir hücum oyuncusunu bizim takıma daha uygun bulursun bence @Keramettin TANRIVERDİ
Bunu değil olmamışını +2ye alıp koymak lazım

Barış için 2022de yazdıklarım ortada, bu tarz adamlar biraz kendilerini gösterse o fizik kalitesiyle direkt üst seviyede dikkat çekiyorlar

Ama Yunus gibi über yetenekler fizik kalitesi çok iyi olmayınca o kırılımı yapamıyorlar

Fransa altyapıları sayısız böyle topçu kaynıyor,

Geri
Üst Alt