- 26 Kasım 2012
- 185.624
- 258.365
- 5.998
Geçmiş olsun hacıfield.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kapıdan girmişler. Eşim kilitlememis 1 saate donucem diye, birde depremden sonra zor kilitleniyor bizim kapı, güç gerektiriyordu. Biri dışarıda gözlemci bekliyor, biri eşimi yaya takip ediyor ikisi giriyor. Çok rahatlar. Giyimler kusamlar lüks. Bazı evlere çocuk arabalarıyla falan gidiyorlarmis hatta dikkat çekmemek için. Adamın biri getiriyor, mahalleye salıyor bunlari. Akşam üstü geri alıyor. Polisin elinde kayıtlar var. Hatta direk videoya bakarken arayıp Osmaniye ekibi bunlar hocam dedi polis arkadaş. Çok rahatlar. Hiçbir yaptırımı yok çünkü.Kapıdan mi girmişler bilmiyorum ama bir konuşma ses kaydi veya kanallari sürekli değiştiren bir program bulup kurmak mantıklı olabilir. Çünkü genelde zillere basiyorlar sonra kapiyi biraz dinleyip icerde ses var mi yok mu yapip daliyorlar içeri. Tv sesi olmaması da ulan içerde konuşan insanlar var demelerine sebep olacaktir bu sebeple de belki tirsarlar girmezler
Geçmiş olsun. Tecrübe etmediğim için aklıma bir şey gelmiyor ama caydırıcı sahte kamera koymak mantıklı olabilir.
almanya ya köyde evın oldugunu bıldırdın mı yoksa ihbar edecegımgecmis olsun aga
aynen
bundardan ben de düsünüyorum bizim köydeki ev icin
bazilari günes enerjisi ile calisiyor pil takmana gerek kalmiyor
ayni gercek gibi isigi yaniyor sürekli
O durumda da köpeği çalıyorlar hocam, birkaç tanıdığın başına geldiBahçeli evde otursan köpek koyarsın. Köpek en güvenilir şey bu tarz durumlara karşı
Köpeğin cinsine göre değişir mesela bizim oraya 2 hırsız geldi bahçede 2'sini de parçaladıO durumda da köpeği çalıyorlar hocam, birkaç tanıdığın başına geldi
5-6 sene önce şu olay Yotubea da etkileşim almak için iki manyak birisi bisiklet diğeri paten ile boğaz köprüsünde yarışa dalıyorlar.Geçmiş olsun renktas..
Geçen birşey okumuştum ülkenin özeti niteliginde.. adamın biri arkadaşını yaralıyor doktorlar da müdahale ederken bir sıkıntı yaşanıyor doktorlar bıçaklayan şahıstan daha ağır bir cezayla yargilaniyor..