- 28 Ekim 2014
- 3.364
- 2.041
- 913
Son Yıllarda Elektriğe yüzde 122 zamlandığından dolayı, evinizde elektriğe odaklı bir tasarruf uyguladığınızı merak ettim.
Tasarruf uyguluyorsanız, bunu nasıl yapıyorsunuz ve yaptığınız tasarruftan memnun musunuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam şöyle diyim sana. Klima 1 ay kullanmadığım zaman 275 geliyor 1nay klima açıyorum 350 geliyor ben bu durumu anlamadım gittiCimrilikten klima almiyorum evime tasarrufum bu. Yine de 500TL fatura geliyor. Herhalde klima acsam aylik elektrik faturasi 1,000TL'yi asar.
Klise olacak ama ulke olarak bunlari hak ediyoruz. Ekonomik olarak toparlanmamiz da cok zor. Isler daha da kotuye gidecek.
Bu arada elektrik zamlarinin disinda alti ile sekiz ay oncesine gore aldigim kopek mamasindan tut kahvelere kadar net yuzde 50 ve ustu zam var. Belli kesime oy vermeyen ve dusuk maas alan herkese uzuluyorum.
Nasil yani? 7/24 aciyorsun ve fark sadece 75TL mi?Hocam şöyle diyim sana. Klima 1 ay kullanmadığım zaman 275 geliyor 1nay klima açıyorum 350 geliyor ben bu durumu anlamadım gitti
Yarın fatura kesilecek burdan atıcam hocam. 7 24 mübalağa olsada günde en az 12 saat açıyorum 12.000 kumtel varNasil yani? 7/24 aciyorsun ve fark sadece 75TL mi?
Ben hesaplamayi yanlis yaptim galiba.
Baymak Elegant Plus'a baktim (9000 BTU), faturayi ikiye katlar diye vazgecmistim.
Sinekleri ışığa yönlendiriyorsun demiZenginliğin gözü kör olsun bütün ışıkları açıyorum geceleri.

700 800 gelirYarın fatura kesilecek burdan atıcam hocam. 7 24 mübalağa olsada günde en az 12 saat açıyorum 12.000 kumtel var
Gelmez hocam tecrübe ile sabit. Hatta bununla ilgili Aydemle görüştük onlarda şaşırdı. Kullandığımda daha az geliyor. Yarın belli olacak700 800 gelir
Sana resmen gel gel yapmislar cok harca az öde diye, bu ay üc katini alacaklar sendenGelmez hocam tecrübe ile sabit. Hatta bununla ilgili Aydemle görüştük onlarda şaşırdı. Kullandığımda daha az geliyor. Yarın belli olacak
1 yıldır bu şekilde vallahiSana resmen gel gel yapmislar cok harca az öde diye, bu ay üc katini alacaklar senden![]()
Elektriği komşudan çekmiş olmayınız?1 yıldır bu şekilde vallahi![]()
Yok hocam. Kendimden çekiyorumElektriği komşudan çekmiş olmayınız?