Evlenme Teklifi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tayfur Akdan

Kırmızı Üye
Arkadaslar, konuyu yanlis yere actiysam kusura bakmayin. Ben almanyada yasiyorum ve sevgilim Istanbulda.

Arenadaki Genclerbirligi macinda sevgilime evlenme teklifi yapmak istiyorum.

Karsi tribünde BENIMLE EVLENIRMISIN pankarti acilmasi sartiyla. Kime danismaliyim yada bu tip organizasyonlari taraftarlarimiz yapar mi ki? Yardim ve bilgileriniz icin simdiden tesekkürler..

Yanlış anlama kendi fikrin ama çok klişe oldu stadda teklif etmek, evlenmek filan..

Pankartı futbolcular açsa klas olurdu ama :)

Aynen bencede farkli bisiler bul. Ama illa yapacam mutlu olur diyosan bilemem.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yardımcı olurlar.

Biletlerimizi ayarlarsan GSC olarak gider pankart açarız veyahut kareografi de olur.Sen sec

Bizim futbolcular iki eliyle bir pankartı tutamazlar sen klasik yönteme dön.

pankartın altına Gscimbom yaz bari reklam olsun ,yönetimden laykları alalım pls

Hic bilmiyorum, hic bi fikrim yok. Napsam bilmiyorum. Sira disi bisey olsun istiyorum ama bendede o romantik kafa yokki

Yardımcı olurlar muhtemelen ama biraz araştırma yapman taraftar gruplarına ulaşman gerekiyor. Hayırlısı olsun şimdiden tebrikler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1396388743378.webp
    uploadfromtaptalk1396388743378.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 274
yemeğe götür,rafet el romandan evlenirmisin benimleyi dinlet.

Hic bilmiyorum, hic bi fikrim yok. Napsam bilmiyorum. Sira disi bisey olsun istiyorum ama bendede o romantik kafa yokki

Her kıza göre değişir gerçi ama benimki önünde diz çöksem dalga geçer :D Öyle kalabalık işler filan hiç haz etmez. Nasıl biri, ona göre bir şeyler düşünmek daha doğru?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt