Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
haftasonu gol atamazsak Can Büyük senden biliriz ona göre![]()
Bütün sezonun sorumlusu o zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kac kisinin biletini ayarliycam? Hemen basladi bazilari firsatciliga. Elbette yardimi olan tayfaya yahut kisilere payini verecem.

Evlenip napcan oğlum, gez hayatını yaşa![]()
Bütün sezonun sorumlusu o zaten.![]()
Hani şu avatarında Bryan Cranston, isminin altında Heisenberg yazan arkadaş mı? Bende ondan şüpheleniyorum.![]()
Hatta tapatalk imzasında "I am the one who knocks!" yazıyor? Kesin o!![]()
Evlenmek zor is. Evlenecek kızı bulucanda birde ustune evlenme teklif edicen![]()
Arkadaslar, konuyu yanlis yere actiysam kusura bakmayin. Ben almanyada yasiyorum ve sevgilim Istanbulda.
Arenadaki Genclerbirligi macinda sevgilime evlenme teklifi yapmak istiyorum.
Karsi tribünde BENIMLE EVLENIRMISIN pankarti acilmasi sartiyla. Kime danismaliyim yada bu tip organizasyonlari taraftarlarimiz yapar mi ki? Yardim ve bilgileriniz icin simdiden tesekkürler..
"Misin"i ayrı yaz.
Pankartı futbolcular açsa klas olurdu ama![]()
Ya hiç mi fikrin yok, al ufak süs mumlarından yığ salondaki eşyaları bir uca, kaldır halıları, yere diz ismi kısaysa ismini yaz uzunsa kalp çiz falan. Yak mumları, ver müziği hele sizin için özel br şarkı vs varsa. Aç şarabı, mum ışığı ile çizdiğin kalbin ortasında dansederken yap teklifi.
Ucuz check
Etkili check
Kolay check
Psikolojik olarak insanlar filmler ve romanlarda gördükleri şeyleri yaşamak ister ve özenirler. Bunlar gerçek olunca o film veya romanlardaki diğer olağan üstü şartların da gerçek olacağını düşünüp normalin üstünde heyecan ve mutluluk hormonları salgılarlar. Bunları sunmak da zor değil.

Bütün sezonun sorumlusu o zaten.![]()
Hani şu avatarında Bryan Cranston, isminin altında Heisenberg yazan arkadaş mı? Bende ondan şüpheleniyorum.![]()
Aauuvvvv bir de o var di mi? Kesin o forumca çökün![]()
Hatta tapatalk imzasında "I am the one who knocks!" yazıyor? Kesin o!![]()