Evlenme Teklifi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kac kisinin biletini ayarliycam? Hemen basladi bazilari firsatciliga. Elbette yardimi olan tayfaya yahut kisilere payini verecem.

kız arkadaşınla gittiğin devamlı yerlere tek başına git kameraya al gittiğin her yeri, sensiz tadı yok buraların ,tek başıma olacak gibi değil gibisinden bağla konuyu evlenme teklifini yapıştır nasıl fikir:D

Evlenip napcan oğlum, gez hayatını yaşa :)

Evlenmek zor is. Evlenecek kızı bulucanda birde ustune evlenme teklif edicen :)

Arkadaslar, konuyu yanlis yere actiysam kusura bakmayin. Ben almanyada yasiyorum ve sevgilim Istanbulda.

Arenadaki Genclerbirligi macinda sevgilime evlenme teklifi yapmak istiyorum.

Karsi tribünde BENIMLE EVLENIRMISIN pankarti acilmasi sartiyla. Kime danismaliyim yada bu tip organizasyonlari taraftarlarimiz yapar mi ki? Yardim ve bilgileriniz icin simdiden tesekkürler..

Bu arada forumda herkese güvenme bence , daha doğrusu internette tanımadığın kimseye güvenme.

Sonra o pankart hayal bile edemeyeceğin şekilde açılabilir.

Tayfurla evlenme benle evlen.

Tayfur'u yedirmeyiz ( orjinalini yazamıyorum =)

gibi gibi.

Ben eşimin değer verdiği arkadaşlarının her birine bir mektup yollamıştım.Her mektupta bir hikaye ve her hikayede bir harf gizliydi.

Son mektubu da bizi tanıştıran arkadaşına vermiştm.

Harfleri birleştirince benimle buluşması gereken yer ve zamanı öğrenip oraya geldi.

Kadıköy viktor levi'ye götürmüştüm öyle şaşalı birşey değildi hani.

Mütevazi ve samimi bir evlenme teklifi daha etkileyici olur , bence.

pankarta

''benimle ürermisin '' yaz

altına da maç lid tv de izlenir de

kesin tv desin

Ya hiç mi fikrin yok, al ufak süs mumlarından yığ salondaki eşyaları bir uca, kaldır halıları, yere diz ismi kısaysa ismini yaz uzunsa kalp çiz falan. Yak mumları, ver müziği hele sizin için özel br şarkı vs varsa. Aç şarabı, mum ışığı ile çizdiğin kalbin ortasında dansederken yap teklifi.

Ucuz check

Etkili check

Kolay check

Psikolojik olarak insanlar filmler ve romanlarda gördükleri şeyleri yaşamak ister ve özenirler. Bunlar gerçek olunca o film veya romanlardaki diğer olağan üstü şartların da gerçek olacağını düşünüp normalin üstünde heyecan ve mutluluk hormonları salgılarlar. Bunları sunmak da zor değil.

E hormonu da salgıladımı bezler, olay tamamdır :)

Beyler ilginiz yardiminiz için çok teşekkürler ama lütfen cıvıtmayın ciddi olun az. Bazı arkadaşlar saçmalıyo biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt