Evlenme Teklifi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok daha özel fikirler bulabilirsin.

Pankart işini kafama koydum.. mümkünse onunla birlikte oturdugum tribün karşısında büyük bir pankart artırmak istiyorum. Sizce orda yüzük çıkarmam doğru olurmu o an? Ne biliym staddaki seyirciler bizi alkışlar pankart açıldığı an falan felan. Ekranda bizi gösterir kamera falan. Böyle bi hayalim var

[attachment=9282:aa.jpg]

Önce sarı kırmızı kartonlar kaldırılıyor. Sonra bir taraftan senin bir taraftan nişanlının üç boyutlu resimleri yükseliyor. Sonra ortadan bir yüzük çıkıyor ve "Benimle Evlenir Misin" pankartı en son çıkıyor.

Statta evlilik teklifi çok yapıldığı için artık cazibesi kalmadı. Hele ki futbolu sevmeyen bir insana yapmanın bir anlamı yok bence. Ama pankart değil de koreografi yaptırabilirsen o zaman olayı başka bir boyuta çıkartmış olursun. Bunu yaptırabilmen için de direk uA başkanı falan olman lazım herhalde :)

Ekli dosyalar

• Campnou_colors.webp
    Campnou_colors.webp
    172,9 KB · Görüntüleme: 153
  • aa.webp
    aa.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 185
Ekli dosyayı görüntüle 13303

Önce sarı kırmızı kartonlar kaldırılıyor. Sonra bir taraftan senin bir taraftan nişanlının üç boyutlu resimleri yükseliyor. Sonra ortadan bir yüzük çıkıyor ve "Benimle Evlenir Misin" pankartı en son çıkıyor.

Statta evlilik teklifi çok yapıldığı için artık cazibesi kalmadı. Hele ki futbolu sevmeyen bir insana yapmanın bir anlamı yok bence. Ama pankart değil de koreografi yaptırabilirsen o zaman olayı başka bir boyuta çıkartmış olursun. Bunu yaptırabilmen için de direk uA başkanı falan olman lazım herhalde :)

Hacı o harcayacağı parayla adam italya'ya gider sokak sokak gezerken gondol'un içinde teklif eder. :asd:

aynen vala deli para ister polarcılar o iş için :D herşeyi geç malzeme parası yeterli zaten :D

ua polari alip cebine yuzuk koyabilirsin

harika bir surpriz olur eger kiz arkadasin uA ise

Hiç boşuna antin kuntin işlerle uğraşma derim..

Bende Kasım'da aldım yüzüğümü Şubat'a kadar değişik ne yapabilirim nasıl daha romantik sürpriz bişeyler hazırlayabilirim diye düşündüm durdum en sonunda gittim klasik yemekte teklif ettim ve çok da mükemmel oldu... İlla bekleyenlerde vardır ama kızlarında büyük çoğunluğunun illa değişik bişeyler beklediğini düşünmüyorum biz bekliyolar sanıp kendimizi değişik bişeyler yapma konusunda mecbur hissediyoruz ama cidden çoğunun öyle bi beklentisi yok...

Fanatik Galatasaraylıysa böyle bir şey yapabilirsin

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Fvyu-OLSWD8[/media]

Fanatik Galatasaraylıysa böyle bir şey yapabilirsin

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Fvyu-OLSWD8[/media]

İlla ki zevktir, seven vardır da kendi adıma konuşayım çok gereksiz şeyler ya. Özellikle evlilik vs. filan abartılması başlı başına saçmalık zaten. Adam yok 10bin kişiye düğün yapıyor, yok videolar, pankartlar şöyle mutluyuz böyle mutluyuz, sonra evleniyorlar bi' bok yokmuş, 2 yıl sonra da boşanıyorlar.. :D

28579_3.jpg

Valla bu örnegi cok begendim. Bundan biraz büyük olabilir pankart. Hatdaa yanina da esprili bi pankart daha olabilir "Tayfuru yedirmeyiz" gibi.

Karsi tribünden iyi ve net görülmesi gerek. Ve stat alkislamasi gerek. Sizce böyle bisey hayal mi yoksa olurmu? Olursa eger kime bas vurmaliyim? Ve kaca patlar?

28579_3.jpg

Valla bu örnegi cok begendim. Bundan biraz büyük olabilir pankart. Hatdaa yanina da esprili bi pankart daha olabilir "Tayfuru yedirmeyiz" gibi.

Karsi tribünden iyi ve net görülmesi gerek. Ve stat alkislamasi gerek. Sizce böyle bisey hayal mi yoksa olurmu? Olursa eger kime bas vurmaliyim? Ve kaca patlar?

boşver renktaş uğraşma bunlarla gerçekten çok klasikleşti.

en iyisi lüks bir restoranta götür orda yemek yerken birden şarkınız çalsın sonra bir kemancı gelsin o an da sen teklifini et.

eğer işe yaramazsa dön yine bana buluruz bişeyler

Çok kararsizim cidden. Siz böyle yapma ugraşma dedikce kendi kendime soruyorum acaba niye öyle diyorlar diye. Aslında çok güzel olcagini biliyorum. Kendisiyle zaten nisanliyim nikahimiz olcak bu önümüzdeki ay. Sadece formaliteden edecegim yani tazeleyecegim.

28579_3.jpg

uA'nın yöneticisi değilsen boşa heveslenme derim. Para çoksa tabii onu bilemem..

Çok kararsizim cidden. Siz böyle yapma ugraşma dedikce kendi kendime soruyorum acaba niye öyle diyorlar diye. Aslında çok güzel olcagini biliyorum. Kendisiyle zaten nisanliyim nikahimiz olcak bu önümüzdeki ay. Sadece formaliteden edecegim yani tazeleyecegim.

Bu yukarıda dediğin romantik değil ki, bi' kız niye stadda o kadar kişinin içinde teklif edilmek istesin ki. Bence başbaşa Abant tatili vs. çok daha güzel olur ortam olarak. Cinsel hayatınız nasıl bilmiyorum gerçi..

Bu yukarıda dediğin romantik değil ki, bi' kız niye stadda o kadar kişinin içinde teklif edilmek istesin ki. Bence başbaşa Abant tatili vs. çok daha güzel olur ortam olarak. Cinsel hayatınız nasıl bilmiyorum gerçi..

Haddini bil tamammı? Nişanlıyız. Evlenmedik daha. Karsindakini tanimadan bilmeden cinsellikten bahsetme salak salak. Edepsiz.

Haddini bil tamammı? Nişanlıyız. Evlenmedik daha. Karsindakini tanimadan bilmeden cinsellikten bahsetme salak salak. Edepsiz.

Kardeşim senin sorunların mı var? Adam akıllı cevap ver. Zaten kim ne yazdıysa umursamayıp kendi kendine takılıyorsun, ara ara hakaretler filan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt