Kadir Can ŞEN
Kırmızı Üye
- 23 Haziran 2010
- 1.842
- 7
- 1.148
Derbiden ceza alma ihtimalimizi de düşün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 13303
Önce sarı kırmızı kartonlar kaldırılıyor. Sonra bir taraftan senin bir taraftan nişanlının üç boyutlu resimleri yükseliyor. Sonra ortadan bir yüzük çıkıyor ve "Benimle Evlenir Misin" pankartı en son çıkıyor.
Statta evlilik teklifi çok yapıldığı için artık cazibesi kalmadı. Hele ki futbolu sevmeyen bir insana yapmanın bir anlamı yok bence. Ama pankart değil de koreografi yaptırabilirsen o zaman olayı başka bir boyuta çıkartmış olursun. Bunu yaptırabilmen için de direk uA başkanı falan olman lazım herhalde![]()

Fanatik Galatasaraylıysa böyle bir şey yapabilirsin
[media]https://www.youtube.com/watch?v=Fvyu-OLSWD8[/media]

![]()
Valla bu örnegi cok begendim. Bundan biraz büyük olabilir pankart. Hatdaa yanina da esprili bi pankart daha olabilir "Tayfuru yedirmeyiz" gibi.
Karsi tribünden iyi ve net görülmesi gerek. Ve stat alkislamasi gerek. Sizce böyle bisey hayal mi yoksa olurmu? Olursa eger kime bas vurmaliyim? Ve kaca patlar?
![]()
Valla bu örnegi cok begendim. Bundan biraz büyük olabilir pankart. Hatdaa yanina da esprili bi pankart daha olabilir "Tayfuru yedirmeyiz" gibi.
Karsi tribünden iyi ve net görülmesi gerek. Ve stat alkislamasi gerek. Sizce böyle bisey hayal mi yoksa olurmu? Olursa eger kime bas vurmaliyim? Ve kaca patlar?
Çok kararsizim cidden. Siz böyle yapma ugraşma dedikce kendi kendime soruyorum acaba niye öyle diyorlar diye. Aslında çok güzel olcagini biliyorum. Kendisiyle zaten nisanliyim nikahimiz olcak bu önümüzdeki ay. Sadece formaliteden edecegim yani tazeleyecegim.
Bu yukarıda dediğin romantik değil ki, bi' kız niye stadda o kadar kişinin içinde teklif edilmek istesin ki. Bence başbaşa Abant tatili vs. çok daha güzel olur ortam olarak. Cinsel hayatınız nasıl bilmiyorum gerçi..
Haddini bil tamammı? Nişanlıyız. Evlenmedik daha. Karsindakini tanimadan bilmeden cinsellikten bahsetme salak salak. Edepsiz.