Evlenme Teklifi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapabilinecek cok sey var kardesim. Bence iyice bir kafani yor, bu mac olayi en dogru tercih mi onu bir yeniden gözden gecir.

Mesela gözünü bagla kizin arabaya oturt ve Turkiyede mükemmel olan bir ortama götür. Daha hic gitmedigi bir yere. Cok güzel yerler var. Orada birseyler hazirla. Atmosfer yarat falan filan. Sonra yap teklifini. Dolunay falan alles sana romantizm.

I am the one who knocks!

Bence kesinlikle bunu denemelisin

[media]https://www.youtube.com/watch?v=d-4Z2q1p-xk[/media]

Bence kesinlikle bunu denemelisin

[media]https://www.youtube.com/watch?v=d-4Z2q1p-xk[/media]

İlk izlediğinde insanı etkiliyor da tekrar düşününce (şimdi izleyince farkettim) adam ağır gerizekalı. Bu daha çok eşek şakası :) Ayağı kaysa, yatak patlasa ne olacak? Ne gerek var.

Yapabilinecek cok sey var kardesim. Bence iyice bir kafani yor, bu mac olayi en dogru tercih mi onu bir yeniden gözden gecir.

Mesela gözünü bagla kizin arabaya oturt ve Turkiyede mükemmel olan bir ortama götür. Daha hic gitmedigi bir yere rn iyisi. Cok güzel yerler mevcut, biraz arastirirsan bulursun. Güzel bir Göl kenari mesela . Orada birseyler hazirla. Yemek biraz sarap. Bir kac mumla falan Atmosfer yarat falan filan. Sonra yap teklifini. Dolunay olan aksami olursa falan als sana mis gibi romantizm iste.

Yani demek istedigim biraz kafa yorarsan muhtemelen cok daha iyi seyler aklina gelir bence.

Ben kiz olsam büyük ihtimal cok sevinmezdim bu olaya. Yani teklife sevinirim tabiki ama teklif sekli muamma. Yukarilarda Zeynep söylemis. Aynisini bende düsünüyorum.

Sana kolay gelsin kardes.

I am the one who knocks!

Önemli olan teklifin şekli değil evliliğin içeriğidir on yıllık mutlu bir evliliği(çok şükür ki) iki çocuğu olan birisi olarak söylüyorum

C5303 cihazımdan gönderildi

Valla cok romantik biri olmadigim icin benden gelen her türlü emek harcanan organizasyona sasirir ve mutlu olur cabamdan dolayi. Kafami yorup ugrastigim onu evlenme teklifinden daha cok mutlu edecektir. Ha surda düzeltme yapiym..

Kendisiyle nisanliyim 4-5 senedir. 18 yasindayken kendisine 10 Euroluk kolyeyle önünde diz cökerek evlenme teklifi etmistim nisanimizdan önce.

Ve bu Mayis nikahimiz olcak. Yani kendisi zaten evlencek benimle ve EVET cevabini vermis. Sadece bana bikere demisti, bana bidaha evlenme teklifi etsene diye. Kadin milleti iste.. duygulari tazelemek istiyor.

kusura bakmada sende amma cimriymissin yav 10 euroluk kolye nedir abi ya :) ayrıca kolye ile evlenme teklifi yapan tek kişi sensindir. Git adam akıllı tek taş yüzük al cimri :))

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kusura bakmada sende amma cimriymissin yav 10 euroluk kolye nedir abi ya :) ayrıca kolye ile evlenme teklifi yapan tek kişi sensindir. Git adam akıllı tek taş yüzük al cimri :))

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aldım aldım :) o dönem 17-18 dim param yoktu :) 10 euroluk kolyeyle teklif ettiğin halde Evet cevabını almakda her baba yiğidin harcı değil ama dimi :)

Gerekli bilgiler alindi sanirsam konu sahibi istegiyle konu kilit

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt