evli olup başka birine aşık olmak

İnsan aynı anda iki kişiden hoşlanabilir .Yani şöyle söyleyeyim bir ilişkisi devam ederken yeni birisiyle karşılaşır, aklı karışır veya ona gerçekten aşık olabilir. Kimsenin duygularına ket vuramazsınız
Ancak ikisinden birini seçip hayatına devam etmek zorundadır. Diğer türlüsü karşındakine saygısızlık ve şerefsizlik olur.
Hiç kimse sevdiğini paylaşmak istemez ve paylaşmamalı da zaten. Çok eşli evliliklere razı olan kadınları da anlamak güç. Kendilerini küçük düşürmekten başka bir şey yapmıyorlar.

Bitirdin beni şu an, bunlar nasıl cümleler kardeşim
Hayatımda birçok şeyler daha beni korkutabilir, başıma türlü felâketler gelebilirdi. Fakat en müthişi, onu kaybetmek ihtimali ve bunun korkusu artık yoktu.

Benim degil a.hamdi tanpinar sözleri
Saatleri ayarlama enstitusunu tekrardan bitirdim bugun :)

Bugün çok hüzünlüyüm özlü söz yazasım geliyo her yere

55a4ec0f-a5ab-4269-84fd-0492c1ce3555-m.jpg
sevdiğim sözler:
1603386350762.png
1603386438013.png
1603386536036.png
1603386560528.png
1603386582731.png
1603386619694.png
1603386650116.png

Hayatımda birçok şeyler daha beni korkutabilir, başıma türlü felâketler gelebilirdi. Fakat en müthişi, onu kaybetmek ihtimali ve bunun korkusu artık yoktu.

Benim degil a.hamdi tanpinar sözleri
Saatleri ayarlama enstitusunu tekrardan bitirdim bugun :)

Gsc düşünenler kulübü,

forumun böyle aşk adamlarına ihtiyacı var

"bir gün arkadaşımla arabada giderken lastik patladı, takır takır jantın üstünde gidiyoruz. durduk ve ben hemen kocamı aradım. mesela o arayamadı. insan bir erkeğin gücünü istiyor.

İmza Demet Akalın..

Evet bu özelliklere sahip miyiz

Eger 2 kisi arasinda kaliyorsaniz 2. ciyi secin derler. 1. Sevseydiniz 2. Cisi olmazdi

Arkadaşların da söylediği gibi iki kişiye aşık olamazsın. Birine aşıksındır diğerinden hoşlanmışsındır (seviyorsundur), istiyorsundur vs.

Kaşarlığın alemi yok, cinsiyeti de.

Sevdiğimiz insanı özledik uzaktayız, aynı şu pozizyona düştüm be Namık :(

EUEfqyFzHykLvzqR-636350232365739030.jpg
Uzun süreli uzaklık olmadığı sürece iyi bir durum bu reis, diğer türlü insan dibinde olduğunda kıymet bilme konusunda sıradanlaşabiliyor.

Tez vakitte kavuşursunuz umarım.

Uzun süreli uzaklık olmadığı sürece iyi bir durum bu reis, diğer türlü insan dibinde olduğunda kıymet bilme konusunda sıradanlaşabiliyor.

Tez vakitte kavuşursunuz umarım.
Kıymeti feci bilirim, onu da yansıtırım. Hayattan da çok ders almışımdır, gözümde açılmıştır. Ama elinden bişey gelmiyo ya hani, belki maddi belki şu an zamanı değil belki isteyip iş durumların yüzünden görüşemezsin ya.

Bu durum yatakta bağlı kalıp hiç bişey yapamamak gibi, ulan bu uzak ilişkilerin bu kadar zor olduğunu bilmiyodum :(

Geri
Üst Alt