Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Perşembeyi cumaya bağlayan gecenin hatrına SERTANNNTamam hocam, sizde poligamik eğilimler yok demek ki
Hürmetler, cumanız şimdiden mübarek olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Perşembeyi cumaya bağlayan gecenin hatrına SERTANNNTamam hocam, sizde poligamik eğilimler yok demek ki
Hürmetler, cumanız şimdiden mübarek olsun
Riyakar ve uçkur düşkünü tiplerin her şeye okey vermesi gibi düşün üstatNecmi bey konuya ağır bi giriş yaptınız, godosluk tanımının cevabını tam alamadım ama
sizce godosluk nedir
Simdi okudumSana burda homo diyenler oldu ahlaksiz diyenler oldu ama sen hala susuyorsun?
Yatıysan evet üstat@Necmi Koyuncu soz sizin
Keyifler yerinde üstat yalnız başlık durulur gibi oluyorÖzür dilerim.
ustad biz demirle yattikYatıysan evet üstat
ben susma hakkimi kullaniyorum yoksa burda o gece ne oldugunu anlatirdimSimdi okudum
Sen de pek bi sey dememissin hosuna gitti galiba
Ranza dışında altlı üstlü yatılmaz üstatustad biz demirle yattik
ve sevgillim var...
Abi izlandalı kadınlar nasılOlabilir. Aşık olmak günah değil ki, yada ahlaksızlık değildir. Eyleme geçmediği sürece bir çok insan platonik aşka sahiptir.
Herkesi tukettin Izlandali ablalar mi kaldi üstatAbi izlandalı kadınlar nasıl
Forumda ifade ozgurlugu var saygi duymak lazimSana ipne diyorlar.
Herkesi tüketmeye İzlandalılardan başlarım neden ırkçılık yapıp İzlandalı hanımları sona atıyorsunHerkesi tukettin Izlandali ablalar mi kaldi üstat
Onunki aykırı görüş değil direkt hakarete giriyordu üstat ya@Hulusi Arslan @Alper Yılmazlar ya üstat hulusiyi temelli uçurmuşun çok sert olmadı mı aykırı görüş de olsun
@Onur Adıbelli bilir İzlandali hanimlari belkiHerkesi tüketmeye İzlandalılardan başlarım neden ırkçılık yapıp İzlandalı hanımları sona atıyorsun![]()
Ne dedi kiOnunki aykırı görüş değil direkt hakarete giriyordu üstat ya
@Hulusi Arslan @Alper Yılmazlar ya üstat hulusiyi temelli uçurmuşun çok sert olmadı mı aykırı görüş de olsun
Evet sıkıyor küfürler ne dedi kiForumumuz bizim incimizdir, küfür hakaret kabul edilemez Necmi Bey.
Forumumuza edilen laflar sizin de canınızı sıkmıştır diye düşünüyorum
Evet sıkıyor küfürler ne dedi ki