evli renktaşların forumda yaşadığı sıkıntılar

Ibrahim Özveren

10 Numara!
Sevgili dostlarım, degerli renktaşlar,

Farkediyorum ki son haftalarda forumda testosteron yoğunluğu yaşanmakta. Uplenen konuların buyuk bölümü hatun içermekte: Galatasarayin en guzel yengesi, Defne Samyeli, Wanda, Melike vs vs.

Heyecaninizi anlamakla birlikte, evli dostlarimizi unutmamanizi rica etmekteyim. Hanım yakinlardayken foruma giriş yapmaya korkar olduk. Transfer nobeti saglam, burdan birsey cikmaz derken simdide orada Wanda turedi. Mertens transferi sirasindada baska bir hatun turedi buralarda.

Hangi konuya saglikli giris yapabilecegimizi unutur olduk.

Sevgiler saygilar

Evli olunca ne oluyor bende evliyim ibrahim dostum eşim benim telefonda ne yaptığıma bakmıyor mesela. Neden baksın ki ? Hadi göz ucu değdi gördü o ne dese Galatasaray yengeleri imiş desem ne olacak ki ?

Galatasaray yengeleriymişi görse bir şey olmaz da bir çift meme de görebilir Renktaş.

Tehlikeli sularda yüzüyoruz, heyecan katıyor açıkçası monoton hayatıma.

Dewamke.

Sevgili dostlarım, degerli renktaşlar,

Farkediyorum ki son haftalarda forumda testosteron yoğunluğu yaşanmakta. Uplenen konuların buyuk bölümü hatun içermekte: Galatasarayin en guzel yengesi, Defne Samyeli, Wanda, Melike vs vs.

Heyecaninizi anlamakla birlikte, evli dostlarimizi unutmamanizi rica etmekteyim. Hanım yakinlardayken foruma giriş yapmaya korkar olduk. Transfer nobeti saglam, burdan birsey cikmaz derken simdide orada Wanda turedi. Mertens transferi sirasindada baska bir hatun turedi buralarda.

Hangi konuya saglikli giris yapabilecegimizi unutur olduk.

Sevgiler saygilar
Pisirikligi birakalim derim renkdasim

Wanda yi mi tercih edersin yoksa Yolanthe mi. Kriterlerin nelerdir
Yolanthe ile bir ömür, Wanda ile bir gece geçirmek isterdim. :D
Wanda bence güzellik bakımından öyle ahım şahım bir kadın değil ama epey vahşi bir cazibesi var ve fizik de kütür gibi erik erik. :D

Geri
Üst Alt