Evlilik Meselesi

Evleneceğiniz kişiyle sadece mantık evliliği yapacaksanız yapmayın.Aşk olmadıkça aranızda çok kavga olur.1 de evlenmeden önce anlaşın kimse kimsenin akrabasına laf etmesin diye.Çünkü en sevmediği akrabasına bile laf edilince önce ses çıkarmasa da ilerleyen günlerde siz onun akrabası hakkında en küçük 1 laf etseniz bu örneği gösterir o da laf eder ve bu iş hakretle başlar ve kavgayla devam eder..

Evleneceğiniz kişiyle mantık evliliği yapacaksanız yapmayın.Aşk olmadıkça aranızda çok kavga olur.1 de evlenmeden önce anlaşın kimse kimsenin akrabasına laf etmesin diye.Çünkü en sevmediği akrabasına laf edilince önce ses çıkarmasa da ilerleyen günlerde siz onun akrabası hakkında en küçük 1 laf etseniz bu örneği gösterir o da laf eder ve bu iş hakretle başlar ve kavgayla devam eder..
aşk kavuştuktan sonra biter muratım

Evlilik sürecinin hangi aşamasında siniz bilmiyorum ama eşya tarzı ürünler de ekonomik davranmanız öneririm.Evlilik hayatı biraz daha beraber hareket etme durumunu ortaya çıkarıyor bekarken bireysel evlilikte beraber kavramı var.Bekarken 10 harciyorsaniz evlilik de daha dikkatli olmanızı öneririm.Sorumlulugunuzun artacağı için her açıdan ayağınızı yorganiniza göre uzatmanizi öneririm.Onun dışında evlendiginiz kişi doğru kişiyse birbirinize karşı güven varsa herşey birsekilde yürüyor.Cocuk işin içine girince bambaşka bir süreç başlar bu kararı alırken her anlamda hazır olmanız gerekir diye düşünüyorum şimdiden mutluluklar dilerim.

ne demek istiyorsun uğur?
PERFORMANS olmazsa olmaz PERFORMANS olmazsa evlilik biter rengim. ÖZELLİKLE İLK 1 HAFTA ÇOK KRİTİKTİR. performans yetersizliği nedeniyle sönen ocaklar gördüm. O yüzden naçizane tavsiyem budur. Millet AKRABA fln yazmış da... GERÇEKLERİ Söyleyen bir adama ihtiyacın vardı

İLK GECE VİTESİ 5'E TAKACAKSIN 1 hafta vites düşürmek yok
vites düşerse evlilik biter
KISSADAN HİSSE

Geri
Üst Alt