- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 673
Hayırlı olsun bu arada
bir yastıkta kocayın inş...
bir yastıkta kocayın inş...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeşim dalga mı geçiyorsun 10 mesaj attın şimdi hayırlı olsun diyorsunHayırlı olsun
Yok maalesef özür dilerimkardeşim dalga mı geçiyorsun 10 mesaj attın şimdi hayırlı olsun diyorsun
tavsiyen yoksa terk et konuyu
mühim bir olaydan bahsediyorum burada
Ah canım benim başta herkes iyi görünür. Daha toysun. Hayat sana dersini verecek.ben öyle köylü bir hanımla evlenmiyorum
Barış uza kardeşAh canım benim başta herkes iyi görünür. Daha toysun. Hayat sana dersini verecek.
Evlende gör kardeş. Beni hatirlayacaksinBarış uza kardeş
yav 22 yaşında çocuksun hayatında 2'den fazla sevgilin olmamışEvlende gör kardeş. Beni hatirlayacaksin
Hanımcı bir birey olsaydın olmazdı dedem. Hanımcılık her zaman kazanmakta.Ah canım benim başta herkes iyi görünür. Daha toysun. Hayat sana dersini verecek.
evli misiniz?Evlilik pişmanlıktır, ama belli ki tavsiye için çok geç artık.
22 yıllık.evli misiniz?
Mühendis misin Rambo?evliliğe harcanan para ile boşanma oranları arasında pozitif korelasyon var
Tavsiyen var mıMühendis misin Rambo?
Kayalar soyadının hakkını ver!Tavsiyen var mı
Tek yaşayıp tek ölemem rakunumEvlenmeni önermem kızın başını yakma hiç.. seni tanırım evlilik kurumu sana uygun değil çok içiyorsun ve bir insana bağlı kalamiyorsun.