Evlilik Meselesi

Forum uyelerine zaman makinesi versek gecmise gidip, kendilerine sakın evlenme diye kendisine tavsiyelerde bulunur.

Ancak bekarlarin aklina futbol takımi gelirde haalandı, mbappeyi transfer edin der. Evlilerden kimseye hayir gelmez

Günümüzde her iki cins de birbirine karşı samimiyetsiz. Aldatma had safhada. Bunun ekonomik v.s bir çok sebebi var kabul ediyorum ama 40 yıl önceki kadın ve erkeklerden eser yol artık.

O yüzden evli olmayanlara tavsiyem kafanıza göre takılın, kimseye de bağlanmamaya çalışın.

Arkadaş çevremin çoğu evli tek bekar benim. Evliliğe karşı korkun cekincem vardı. Arkadaş çevresinden duyduklarım gördüklerimden sonra evlilik baya imkansız hale geldi benim için. On yıl sonra düşünürüm belki
Benzer durum bende de var. Etrafımdakiler yavaş yavaş yuva kuruyorlar.

Evlenenlerin anlattıklarını duydukça ben evlilikten daha da uzaklaşıyorum. Ben rahat adamım, sıkıntıya gelemem. Yok bunu yapma yok şuraya gitme yok şununla buluşma yok bilmem ne. Çekemem vallah.

Arkadaşlar yakın süreçte evleneceğim. Tavsiyelerinizi almak isterim.
Hocam düğün yapma. Ben yapmadım kardayim. Ekonomik buhrandan dolayı kimse bişey takmıyor üstüne üstlük etli yemek versen elestirirler tavuklu menü versen niye et değildi derler boşuna yazık günah. Beyaz eşya konusunda ya şunu da sonra alırız önemli olan bulaşık, çamaşır buzdolabı diyip geçmeyin ne alabiliyorsan al. Biz kurutma makinesi vs almadik baktigimiz zaman 7k civariydi şuan uçmuş durumda alamiyoruz mesela. Millete yatırım yapmak yerine evine yatırım yap kimseyi mutlu edemezsin. Arkadaş arasında bir kutlama yap hem daha çok eğlenir hem daha mutlu olursun

Edit: Süpürgeyi kaliteli al hocam en çok kullanılan alet oluyor bas parayı geç kafan rahat olur.

Benzer durum bende de var. Etrafımdakiler yavaş yavaş yuva kuruyorlar.

Evlenenlerin anlattıklarını duydukça ben evlilikten daha da uzaklaşıyorum. Ben rahat adamım, sıkıntıya gelemem. Yok bunu yapma yok şuraya gitme yok şununla buluşma yok bilmem ne. Çekemem vallah.
Renkdas istediğimi yapiyorum kimsede karışmıyor. Ipi karsi tarafin eline baştan vermemek lazim. Veya senin serbestçe dolaşmana karismayacak birini bulman gerekiyor.

EVLENMEYİN DİYENLER
NEDEN EVLENDİNİZ KARDEŞİM
ÇIKIN AÇIKLAYIN

EVLENMEYİN DİYENLER
NEDEN EVLENDİNİZ KARDEŞİM
ÇIKIN AÇIKLAYIN
Gerçekten eminsen evlen. Doğru tercih yaptığını düşünüyorsan. Bir damlacık soru işaretin varsa evlenme.

Ben evlendiğim için çok mutluyum keşke daha erken eşimi tanisaymisim. Ama çevremdekiler mesela öyle değil. Tamamen çiftlerle alakali. Sevgililik ile evlilik çok farklı. bir süre sonra evde birşeyler gözüme batar kavga gürültü olur diyorsan yol yakinken dön

Geri
Üst Alt