- 20 Eylül 2009
- 17.762
- 15.972
- 2.613
Rahmetli kuzenim falan mı dedin açıklaman neydi reis?Kesinlikle gördü. Hatta bu kim dedi, açıkladım. Telefonuma istediği zaman bakar zaten renktaş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rahmetli kuzenim falan mı dedin açıklaman neydi reis?Kesinlikle gördü. Hatta bu kim dedi, açıkladım. Telefonuma istediği zaman bakar zaten renktaş.
3ünü de açıkladın mı rengimKesinlikle gördü. Hatta bu kim dedi, açıkladım. Telefonuma istediği zaman bakar zaten renktaş.
Neyse onu söyledim yahu. Icardinin zevcesi.Rahmetli kuzenim falan mı dedin açıklaman neydi reis?
hocam yeme biziKesinlikle gördü. Hatta bu kim dedi, açıkladım. Telefonuma istediği zaman bakar zaten renktaş.
ben bir alkol bağımlısıyımKızin babasi seni kenara çekip soracak bjr bağımlıgın ve kotü alıskanligin var mı diye soracak. Ona mutlaka masturbasyon bagimlisi oldugunu cekinmeden söyle
ALKOL MALUMATI UYUTURben bir alkol bağımlısıyım
benim için 1 de 2 de 3 de alkoldür
alkol için karıyı boşarım
uğur aç lan o telefonu ... herifiALKOL MALUMATI UYUTUR
OCAKLARI SÖNDÜRÜR
malumat ayaktaysa
evlilik ayaktadır
Murhan'ı davet edersen helalinden bir yarım altın takarBen Bu hafta evleniyorum
uğur aç lan o telefonu ... herifi
günde 10 bira BAŞINI YERE EĞER@Uğur Bulut
her gün 10 bira öldürür mü
Benzer durum bende de var. Etrafımdakiler yavaş yavaş yuva kuruyorlar.Arkadaş çevremin çoğu evli tek bekar benim. Evliliğe karşı korkun cekincem vardı. Arkadaş çevresinden duyduklarım gördüklerimden sonra evlilik baya imkansız hale geldi benim için. On yıl sonra düşünürüm belki
Hocam düğün yapma. Ben yapmadım kardayim. Ekonomik buhrandan dolayı kimse bişey takmıyor üstüne üstlük etli yemek versen elestirirler tavuklu menü versen niye et değildi derler boşuna yazık günah. Beyaz eşya konusunda ya şunu da sonra alırız önemli olan bulaşık, çamaşır buzdolabı diyip geçmeyin ne alabiliyorsan al. Biz kurutma makinesi vs almadik baktigimiz zaman 7k civariydi şuan uçmuş durumda alamiyoruz mesela. Millete yatırım yapmak yerine evine yatırım yap kimseyi mutlu edemezsin. Arkadaş arasında bir kutlama yap hem daha çok eğlenir hem daha mutlu olursunArkadaşlar yakın süreçte evleneceğim. Tavsiyelerinizi almak isterim.
Renkdas istediğimi yapiyorum kimsede karışmıyor. Ipi karsi tarafin eline baştan vermemek lazim. Veya senin serbestçe dolaşmana karismayacak birini bulman gerekiyor.Benzer durum bende de var. Etrafımdakiler yavaş yavaş yuva kuruyorlar.
Evlenenlerin anlattıklarını duydukça ben evlilikten daha da uzaklaşıyorum. Ben rahat adamım, sıkıntıya gelemem. Yok bunu yapma yok şuraya gitme yok şununla buluşma yok bilmem ne. Çekemem vallah.
Gerçekten eminsen evlen. Doğru tercih yaptığını düşünüyorsan. Bir damlacık soru işaretin varsa evlenme.EVLENMEYİN DİYENLER
NEDEN EVLENDİNİZ KARDEŞİM
ÇIKIN AÇIKLAYIN
arkadaşım şahsına dair ağır yorumlar mı istiyorsun