Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna cidden inaniyorsan,cehennemde benim yanimdasin, haberin olsun.
Cunku kuran ayetlerini inkar etmis oluyorsun;kuranin bir cok ayetinde kuranin apacik oldugu ve ozellikle herkesce anlasilmasi icin boyle yapildigi yazilidir.
Bahsettiginiz bilim(!) dallari da allahin dediklerine pek itibar etmeyenlerce varedilmistir.
Ateistim ve Galatasaraylıyım koçum nolmuş? Saçmasapan saptırmayın. Bazı şeyleri çekemiyorsanız tartışmayın açmayın konuyu. Hayatında Kuran okumayanlar müslümanım der savunur, hepsini okumuş ateistlere laf atar.
tipik ateist.
Hz.Muhammed'in (sav) hayati Hadislerde yazar, Kuranda degil.
Gerci fnerlisin normaldir *kuch* mal * kuch*
Kuranda muhammetin hayati yok, oyle mi?
Esleriyle iliski sirasi bile allah tarafindan kuranda duzenlenmistir;ben inancsizken kurani sizden daha iyi biliyorum.
Ne sulandırıcam ya.Yazmaya kalksan saçma birşeyler çıkacağını sende biliyorsun.Yaz diyorum çünkü saçmaladığını görürsen belki bişeyler olabilir pis gomünüst.
Kuranda muhammetin hayati yok, oyle mi?
Esleriyle iliski sirasi bile allah tarafindan kuranda duzenlenmistir;ben inancsizken kurani sizden daha iyi biliyorum.
Benim bir çok ateist tanıdıklarım oldu, onlarla uzun uzun muhabbetlerim oldu ama hiç biri bu arkadaş gibi değildi. Adamlar en azından mantıklı konuşuyorlar, bu arkadaşta her şeyi Kur'an da gördüm diyor he bir de arada sırada ne alakası varsa evrim diyor başka da bir şey demiyor.
Bu arkadaş ateizmi hava atma aracı olarak, özenti ruhunu tatmin etmek için kullanıyor.
Madem inanclisin,bari inandigin gibi yasa.Inancina gore iftira en buyuk gunahlardan biri.Beni hic tanimiyorsun ama buna ragmen benim ozentilik pesinde kostugumu iddia ediyorsun,yapma bunu.
Dostum, Tefsir diye bir dal var. Daha onu da bilmiyorsun. Neyi kastettiğimi bile anlayamamışsın.
pis gomünüst...
Sagol arkadasim.
sen bi b.k bilmiyomusun atıp tutuyosun sadece kendini tatmin ediyosun
Buhari Hadisin'de yaziyor Hz.Muhammed'in özel hayati, Kuran'da degil. Hadislerde Allah tarafindan yollanmadi
Siz kurani da bilmiyorsunuz;dediklerimin hepsi kuranda yaziyor,hem de fazlasiyla.
Isterseniz gece yazarim,simdi cikicam,iyi aksamlar herkese.
İftira atmıyorum, senin 32 yaşında olduğunu sanmıyorum diyorum. Kesin bir yargı yok ortada...
Isterse delinin teki olayim,kime ne?
Ben kurandan ayetler yazdim,sizler ondan bahsedin.