Evrendeki Gerçeklikler | Bilim - Din |

Cevap: Evrendeki Gerçeklikler | Bilim - Din |

Kuran'da matematik hatası olduğunu kabul ediyor musunuz peki? Kuran'da miras paylaşımı konusunda apaçık yanlışlıklar var..

Kuran'da matematik hatası olduğunu kabul ediyor musunuz peki? Kuran'da miras paylaşımı konusunda apaçık yanlışlıklar var..

Yanlışlık falan yok. Alim değilim, din adamı değilim, prof değilim. Bunun hakkında yorum yapamam. Belirli siteler bunu paylaşmış, açıklamışlardır bizatihi olarak. Oradan bilgi alabilirsin.

Şunu söyleyeyim, hiç bir kanıt sadece Müslümanı değil, Hristiyanı, Budisti Ateisti ve dahi Agnostiği de imanından vazgeçiremez. "Siz" derken kastedilen kimdir emin değilim ama insanın yapısına ilişkin şahsi düşüncem budur. Aynı şeye bakan birisi sadece ve sadece öyle görmek istediği için ortada inkarı mümkün olmayan bir matematiksel hata görür..

Evet aynı şekilde sadece ve sadece öyle görmek istediğin için ortada bir hata yok diyorsun..Benim aklıma takılan sırf bunlar değil ki. Mesela;

Nur suresi 2. ayet.

Aynen şöyle deniyor: " Zina eden kadın ve zina eden erkekten her birine yüzer(100'er) değnek vurun."

Bunu aklım almıyor..Hadi bunu da geçtim..Bana bunun bir açıklamasını yapın..

1.ahzab suresi 53. ayeti:

"Ey iman edenler! siz zamanını gözetlemeksizin, bir yemeğe davet edilmedikçe, peygamber'in evlerine girmeyin. ancak davet edildiğiniz vakit girin. Yemeği yediğinizde hemen dağılın, sohbete dalmayın. Çünkü bu hareketiniz peygamber'i üzmekte, Fakat o (size bunu söylemekten) utanmaktadır. Ama Allah, hakkı söylemekten çekinmez. Peygamber'in hanımlarından bir şey istediğiniz zaman perde arkasından isteyin. Bu, hem sizin kalpleriniz, hem de onların kalpleri için daha temiz bir davranıştır. Sizin Allah'ın resûlünü üzmeniz ve kendisinden sonra onun hanımlarını nikâhlamanız asla caiz olamaz. çünkü bu, Allah katında büyük (bir günah) tır."

Evet aynı şekilde sadece ve sadece öyle görmek istediğin için ortada bir hata yok diyorsun..Benim aklıma takılan sırf bunlar değil ki. Mesela;

Nur suresi 2. ayet.

Aynen şöyle deniyor: " Zina eden kadın ve zina eden erkekten her birine yüzer(100'er) değnek vurun."

Bunu aklım almıyor..Hadi bunu da geçtim..Bana bunun bir açıklamasını yapın..

1.ahzab suresi 53. ayeti:

"Ey iman edenler! siz zamanını gözetlemeksizin, bir yemeğe davet edilmedikçe, peygamber'in evlerine girmeyin. ancak davet edildiğiniz vakit girin. Yemeği yediğinizde hemen dağılın, sohbete dalmayın. Çünkü bu hareketiniz peygamber'i üzmekte, Fakat o (size bunu söylemekten) utanmaktadır. Ama Allah, hakkı söylemekten çekinmez. Peygamber'in hanımlarından bir şey istediğiniz zaman perde arkasından isteyin. Bu, hem sizin kalpleriniz, hem de onların kalpleri için daha temiz bir davranıştır. Sizin Allah'ın resûlünü üzmeniz ve kendisinden sonra onun hanımlarını nikâhlamanız asla caiz olamaz. çünkü bu, Allah katında büyük (bir günah) tır."

Aklın almayacak bir şey yok. :) Gayet basit.

İlk verdiğin ayette;

Zina edene ceza tatbik edilirken nasıl bir yöntem uygulanacağı Fıkıh kitaplarında açıklanmıştır(Ben bilemem bunu):

BİRİNCİSİ: Değnek iri olmayacak, çöp gibi çok basit de olmayacak, parmak kadar düz ve budaksız olacak.

İKİNCİSİ: Vuran kimse vururken en son omuzu hizasına kadar kaldıracak ve omuzundan arkasına aşırtmayacak,

ÜÇÜNCÜSÜ: Çıplak vücuda vurulmayacak, fakat kürk gibi kalın elbise varsa çıkarılacak. Rivayet edilir ki, Ebu Ubeyde b.Cerrah'a had cezası için bir adam getirildi, adam gömleğini çıkarmya başladı ve "Benim şu günahkar vücudum dövülürken üzerinde gömlek bulunması uygun değildir" dedi, Ebu Ubeyde gömleğini çıkarmasına izin vermeyin, dedi ve o şekilde dövüldü."

Zina, Gerek sıhhi, gerek tabii, gerek ahlaki, gerek hukuki, gerek ictimai hangi yönden düşünülürse düşünülsün zina çok zararlı, Çirkin bir günahtır.

3.Ayette yoruma gayet açık yahu. Nasıl anlamıyorsun? Arz-namus söz konusu. 53. Ayet tefsiri- "Ey iman edenler! Size izin verilmedikçe peygamberin evine girmeyin..." Orada ayetin anlatmak istediği durum istisnai. Değinmek istediği konu farklı. Sohbete izinsiz girmeyiniz diyor. Yaahu anla işte ya.. Karşısındaki bir peygamber. O bunları konuşmaktan utanıyor. Bu kadar zormu bu ayetleri yorumlamak. Benim karşıma başka başka ayetler servis etme şimdi. Damdan düşer gibi. Çok merak ediyorsan git bir Prof.Dr' sana teker teker açıklasın. Bellki hem hidayetede erersin. :yenieek:

Ben bu konuları çok araştıdım, şu konuya vardım ekşideki gibi.

bkz. Kuran'ın içinden cımbızla ayet seçmek.

Bu ayetlerin öncesini sonrasını okumazlar, ne anlama geldiğini düşünmezler. Sadece dümdüz hata olduğunu savunurlar ve kafalarından tam bir at gözlüğü kesinlikle vardır. Hiç bir şekilde zıt görüşüe açık değillerdir. Sen onların Kuran'ın bilimselliği ile ilgili bir ayet getirdiğinde ise ortak cevapları şudur.

" Biz onları araştırdık, biz kuran-ı müslümanlardan iyi biliriz, gerçekten araştırdım ve çok saçma, böyle şeylere 20. yy da nasıl inanıyorsunuz... vs. bu böyle uzayıp gider. "

Ben bu konuları çok araştıdım, şu konuya vardım ekşideki gibi.

bkz. Kuran'ın içinden cımbızla ayet seçmek.

Bu ayetlerin öncesini sonrasını okumazlar, ne anlama geldiğini düşünmezler. Sadece dümdüz hata olduğunu savunurlar ve kafalarından tam bir at gözlüğü kesinlikle vardır. Hiç bir şekilde zıt görüşüe açık değillerdir. Sen onların Kuran'ın bilimselliği ile ilgili bir ayet getirdiğinde ise ortak cevapları şudur.

" Biz onları araştırdık, biz kuran-ı müslümanlardan iyi biliriz, gerçekten araştırdım ve çok saçma, böyle şeylere 20. yy da nasıl inanıyorsunuz... vs. bu böyle uzayıp gider. "

Ya bide,

biz inanıyoruz. Sizene kardeşim. Size giren ne? Bak dalgana. Ateistsen ateistsindir, Allah'sız'san Allah'sızsındır! . Milleti ne geriyosunuz iğne ipliği gibi. Sende yaşa inancı kimseye bulaşmadan.. Hayret bir şey .

Kilit vurun şu konuya ya.Burası dingo'nun ahırımı arkadaş.Millet birbirinin dinini sorgulamaya başladı.Ulan kendinize bakın.Herkesin inancı kendine.Başka şeylerle uğraşın artık.Böyle boş boş işler yüzünden milletimizin beyni gelişmiyor.

Ya bide,

biz inanıyoruz. Sizene kardeşim. Size giren ne? Bak dalgana. Ateistsen ateistsindir, Allah'sız'san Allah'sızsındır! . Milleti ne geriyosunuz iğne ipliği gibi. Sende yaşa inancı kimseye bulaşmadan.. Hayret bir şey .

Şöyle bir söylenmişti başka bir forumda veya yine sözlükde olabilir;

Yaptıklarından sürekli şüphe duyduklarından kanıtlama, milleti kendine çekme gibi şeyler yapıyorlarmış bende katılıyorum, birde başka bir yorum bunların aslında Hristiyan veya Yahudi olup dinimize saldırması olabilir demişlerdi buda mantıklı. Sonuçda sen ateistsin (ki ateist bunlardan çok farklı adam inanmıyorum diye gidiyo köşesinde kimseye saldırmadan fikirlerini yazıyor.) böyle şeyler yazman sana " sevap "bizim deyimimizle veya senin deyiminle " bonus " vercek bir dine de bağlı değilsin yoksa bunun mantığı nedir ? Diye sorulunca " ee işte milletimizin refahı fln filan sallıyıp duruyorlar.

Kilit vurun şu konuya ya.Burası dingo'nun ahırımı arkadaş.Millet birbirinin dinini sorgulamaya başladı.Ulan kendinize bakın.Herkesin inancı kendine.Başka şeylerle uğraşın artık.Böyle boş boş işler yüzünden milletimizin beyni gelişmiyor.

Kilit vurulmamaması lazım bence, seviye korundukca kalmalıdır.

Şöyle bir söylenmişti başka bir forumda veya yine sözlükde olabilir;

Yaptıklarından sürekli şüphe duyduklarından kanıtlama, milleti kendine çekme gibi şeyler yapıyorlarmış bende katılıyorum, birde başka bir yorum bunların aslında Hristiyan veya Yahudi olup dinimize saldırması olabilir demişlerdi buda mantıklı. Sonuçda sen ateistsin (ki ateist bunlardan çok farklı adam inanmıyorum diye gidiyo köşesinde kimseye saldırmadan fikirlerini yazıyor.) böyle şeyler yazman sana " sevap "bizim deyimimizle veya senin deyiminle " bonus " vercek bir dine de bağlı değilsin yoksa bunun mantığı nedir ? Diye sorulunca " ee işte milletimizin refahı fln filan sallıyıp duruyorlar.

Aynen hocam. Bir de şunu ekleyeceğim, madem ateistler bize sallayıp duruyor biraz da biz yorum yapalım onlar hakkında; bir kere adam gerçekten inançsızsa yani ölünce tamamen yok olacağımızı, tüm varoluşlarının dünyadaki 70 yıldan ibaret olduğunu düşünüyorsa o adamdan her türlü kötülüğü beklerim. Ne de olsa bu dünyada yaptıklarından yargılanmayacaklar. Ne de olsa yok olup gidecekler, organik maddeye dönüşecekler. Eee bu durumda mantıken bu adamların her türlü kötülüğü yapması gerekiyor ki 70 yıllık varoluşunu en iyi, en rahat şekilde geçirsin. Ama adamlarla din hakkında, Tanrı hakkında konuşurken vicdan, ahlak felan diyorlar. Vicdanım olduğu için iyilik yapıyorum diyorlar, önemli olan iyi insan olmak diyorlar. Ben bunu tamamen bir tedbir olarak görüyorum; yani kendi kafalarında da hep bir Tanrı var mı acaba diye soru var. Her ne söylerlerse söylesinler beyinlerinde hep bir çelişki var. Bir kısmı böyle iyi insan olmaya çalışıyor ki eğer gerçekten Tanrı varsa ona karşı savunabilecekleri bir şey olsun, biz dünyada iyi insandık, salih ameller işledik diyebilsinler. Ateistim diyip, iyi insan olmaktan bahsedenler kesinlikle Tanrı var mı acaba diye düşünmekten kafayı yiyor.

Neymiş etikmiş, vicdanmış. İyi de hani bunlar ateistti? Hani inanmıyorlardı? Hani 70 yıl yaşayıp yok olacaktılar? Vicdan, ahlak gibi kavramların hiçbir şey ifade etmemesi gerekir gerçekten ateist olanlar için.

Emre Türk gelsin yorumlasın bakalım bunu da. Ey Emre Türk efendi, sen madem inançsızsın ne diye iyi insan olmaktan bahsediyorsun? Nasılsa seni yargılayacak bir varlık yok? Nasılsa tüm varoluşun 70 yıldan ibaret?

İyi akşamlar.

Zaten bazılarında da bana göre tembellikten oluyor ;

Örnek adam Namaz kılmak, Oruç tutmak zor geliyor... Sonra araştırıyor bi yerden uydurma hadisi sahih sanıyor, yok cımbızla ayet seçiyor, burda yanlışlık ~ çelişki var diyor dinsiz oluyor. Sonra kendini tatmin etmek için böyle laf kalabalığı yapıyor.

Adam akıllı araştıranlar bu şekilde doğruyu da görebiliyor, bakın bu adamın amacı sadece ve sadece doğruyu bulmak...

Kuranda matematik hatası yoktur, videosu.

Zahmet edip okursanız burda Kuran-ın binlerce mucizesinden sadece bir mucizesi var.

Bu arada evrim diye çürütülen teoriden konuşanlar var. Cevap Burda.

herşey açıklayan Kuranı Kerimi okuyan her kişi bu dünyanın ne amacla kuruldugu ne yapıp ne yapılmaması gerektigini apacık anlaşılır bir şekilde zaten anlatıyor.

Din zorlama asla yoktur. her koyun kendi bacagından asılır. herkes yaptıgının ödülünü ve cezasınını mutlaka alıcaktır. şüphesiz Allah gören ve işitendir.

Zaten bazılarında da bana göre tembellikten oluyor ;

Örnek adam Namaz kılmak, Oruç tutmak zor geliyor... Sonra araştırıyor bi yerden uydurma hadisi sahih sanıyor, yok cımbızla ayet seçiyor, burda yanlışlık ~ çelişki var diyor dinsiz oluyor. Sonra kendini tatmin etmek için böyle laf kalabalığı yapıyor.

Adam akıllı araştıranlar bu şekilde doğruyu da görebiliyor, bakın bu adamın amacı sadece ve sadece doğruyu bulmak...

Kuranda matematik hatası yoktur, videosu.

Zahmet edip okursanız burda Kuran-ın binlerce mucizesinden sadece bir mucizesi var.

Bu arada evrim diye çürütülen teoriden konuşanlar var. Cevap Burda.

Emin ol cevap orda.. Harun Yahya felan oku sen bak tavsiye ederim evrimi çürütücem diye çok güzel sallıyo..

Emin ol cevap orda.. Harun Yahya felan oku sen bak tavsiye ederim evrimi çürütücem diye çok güzel sallıyo..

Sen maymundan, veya ortak atanız herneyse ondan geldiğine inan hatta kendini öyle san. Ama ben bu saçmalığa inanamam.

Evrim konusu hakkında konuşmayı pek sevmem ama;son günlerde forumda sayısı artan evrim yazıları yüzünden,bazı arkadaşların kafalarındaki soru işaretlerini gidermek için bu konuyu açma gereği duydum.

7-gorillas1794-37.jpg

(Dişi bir goril ve 2 yavrusu)

Evrimciler; insana en yakın primat türünü,goril olarak gösterirler.

Oysa,yukarıdaki dişi gorille, bir insan dişisi arasında en ufacık bir alâka yoktur.

Dişi gorilin suratının yeterince kaba olduğunu görüyoruz.

Lâkin,insanların dişileri narindir..

Çok az hayvan türünün dişilerinin,estetik olma özelliği vardır..Hatta belki de hiçbirinde yok..

Ayrıca,Dünya üzerindeki tüm hayvan türlerinin surat tipleri aynıdır..Yukarıda görüyorsunuz..

Ama ne tesadüfse (!) ,hiç bir insanın yüzleri birbirine benzemiyor!..

Gelmiş geçmiş tüm insanların parmak izleri farklı nedense!..

İnsanla goril arasındaki tek benzerlik: memeli familyasından olmalarıdır.

Resimdeki hayvanların bakışlarına dikkat edin.

Sadece,boş boş bakıyorlar..

İnsanda herhangi bir duygu uyandıracak yüz ifadeleri yok..

Özellikle en küçük goril yavrusunun yüzüne bir daha bakın ve aşağıdaki resimlere geçin.

zenci_cocuk.jpg

Şimdi,bu zenci çocuğa bakalım.

Bakışları çok canlı.

Hafif bir tebessümü var.

Fiziksel özelliklerine gelirsek: gorillere oranla çok az benzerlik taşıyor.

Özellikle,yukarıdaki küçük yavru gorilin vücuduna bir daha bakın; kıllarla kaplı,simsiyah.

Oysa bu zenci çocuğun derisi çok farklı ve başındaki saçı dışında,kılları yok.

wol_error.gif
Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 774x1000.
236942402_576555c158_o.jpg

Küçük bir zenci çocuk daha.

Burun-dudak yapısı,gözlerinin boyutu,kafasının şekli;

kısacası tüm özellikleriyle,goril yavrusuna neredeyse hiç benzemiyor.

En önemlisi:çocuğun bakışlarının canlılığı.

Bu canlılığın nedeni: içinde bir ruhu olması..

Yaratıcının kendi ruhundan verdiği küçük bir parçası var..

Goriller ve diğer tüm hayvanlarınsa ruhları yok.

Hayvanlar sadece;içgüdülerine göre yaşıyorlar.

japon-kiz-cocuklari-seker-cocuklar.jpg

(İki küçük Japon kız)

Bu beyaz tenli,çekik gözlü,saçları uzun iki sevimli çocuğun;

nasıl olur da,yukarıda gördüğünüz vahşi gorillerden türediği düşünülebilir..

Böyle saçmalık olabilir mi?..

Bu çocukların soyu,Afrika'daki bir maymundan değil..;

Batık Mu Kıta'sındaki kadim atalarından geliyor..

9838gandalf_profil.JPG
gandalf18.jpg

İnsanın saçlarının ve sakalları;

eğer kesilmezlerse,Gandalf'ınki gibi uzarlar..

Çoğu maymun türünün ağzının çevresinde kıl çıkmaz.

Yani bıyıkları ve top sakal bölgesi.

Ayrıyeten,primatların saçları ve sakalları; insanlarınki gibi uzamaz.

Evrimcilerin iddiasına göre: ortak atadan insana geçerken, maymunun tüyleri dökülmüştür.

Yani homo sapiens'deki kıllar,ortak atasına göre daha azdır artık.

Ama neden evrimden sonra; insanın baş bölgesinin aşağısındaki kıllar dökülüyor da;

başındaki sakallar ve saçları uzamaya başlıyor?

Neden hiç bir primat türünün saçları ve sakalları uzamıyor?..

Bu da tesadüf mü yoksa!..

michaeljackson_beard.jpg

Kuran'da 3-4 ayette,maymun kelimesi geçer.

En etkileyici olanı:Maide - 60 'tır:

De ki: “Allah katında,cezası bundan daha kötü olanları size haber vereyim mi? Onlar,Allah’ın lânetlediği ve gazabına uğrattığı; içlerinden maymunlar ve domuzlar çıkardığı kimseler ile şeytanlara tapan kimselerdir. İşte bunların yeri daha kötüdür ve onlar doğru yoldan daha çok sapmışlardır.”

İnsanlar, Kuran'da yazdığı gibi;en güzel biçimde yaratılmışlardır.Yukarıdaki çocuk resimlerinde gördünüz.

O resimlere gerek yok aslında.

Çevrenize bakın.Ailenizdeki veya akrabalarınızdaki çocuklara bakın..

Tanrı'nın varlığının kanıtını mı istiyorsunuz?..

İşte çocuklar..

Ayette yazdığı gibi: ''içlerinden maymunlar ve domuzlar çıkardığı kimseler'' ;

yani insanoğlu,kendi kendini maymun ediyor..

Yaratıcısı'nın verdiği doğal güzelliği bozuyor ve ruhunu şeytana satıyor..

Evrim teorisinin,sadece bir gerçeği vardır;daha önce de yazmıştım forumda.

İnsandan geldik;

maymuna gidiyoruz..

bulent-ersoy-1.jpg

Tanrı hiç bir şeyi,boşuna yaratmaz.

Vücutundaki bir tane kıldan tırnağına kadar her parçası birer nimettir; ve senin yaşam ihtiyacın için gereklidir.

Fazla uzatmaya gerek yok.

Gandalf amcanın ve Micheal abinin resimlerine bir daha bakın.

Hangisinin; insanoğlu için en doğrusu olduğuna karar verin.

2038570866_6a9280d5b6.jpg

Tin / 4

Biz gerçekten, insanı en güzel bir biçimde yarattık.

Link

Evrim kanıtlansaydı kanun olurdu. Hala teori olmaktan öteye geçememiştir.

EVRİM'İN SÖZDE DELİLLERİ VE BULUNAMAYAN FOSİLLER

EVRİM'İN SÖZDE DELİLLERİ VE BULUNAMAYAN FOSİLLER

Şimdiye dek incelediğimiz tüm nedenlerden dolayı, mason kaynaklarının da açıkça söylediği gibi, Evrim, din-dışı güçlerin mutlaka ve mutlaka topluma kabul ettirmek zorunda oldukları bir düşüncedir. Mason Dergisi'nin özenle vurguladığı gibi, "en büyük masonik görev, Evrim'i insanlar arasında yaymak"tır.

Ancak kuşkusuz bu "büyük masonik görev", yalnızca Evrim inancını insanlar arasında yaymakla sınırlı kalamaz. Bir de bu teorinin "ispatlanması" gerekmektedir. Çünkü insanlara, yalnızca, "siz Evrim sonucu oluştunuz, sizi Allah yaratmadı" demek yetmez, bir de bu konuda bazı "delil"ler öne sürmek lazımdır.

İşte Evrim Teorisi'nin en büyük çıkmazlarından biri buradadır: Çünkü Evrim Teorisi'ni destekleyecek somut deliller bir türlü bulanamamıştır ve bulunamamaktadır. Güneş balçıkla sıvanamamakta, tarihin en büyük yalanlarından biri olan Evrim, hiçbir şekilde ispatlanamamaktadır. Yapılan bütün araştırmalara ve harcanan büyük paralara rağmen Evrim Teorisi'ni destekleyecek bulgular bir türlü ortaya çıkmamaktadır. Oysa, eğer Evrim diye bir şey gerçekleşmiş olsaydı, binlerce hatta belki milyonlarca delilin bulunmuş olması gerekirdi.

Bilindiği gibi Evrim teorisi, bir türün bir başka türe dönüşmesinin milyonlarca yıllık uzun bir zaman dilimi içerisinde yavaş ve aşamalı olduğunu söyler. Buna göre, ilkel canlıdan karmaşık olana geçiş uzun bir zamanı kapsar ve kademe kademe ilerler. Bu iddianın doğal mantıksal sonucu ise, bu geçiş dönemi sırasında "ara-geçiş formu" adı verilen ucube canlıların yaşamış olmasını gerektirir. Evrimciler, tüm canlıların kademeli olarak birbirlerinden türediklerini iddia ettikleri için de, bu ara-geçiş formlarının türlerinin ve sayılarının milyonlarca olması gerekir.

d_clip_image002_0001.jpg

Eğer gerçekten bu tür canlılar yaşamışlarsa, fosil kayıtlarında bunların kalıntılarına da rastlanması gerekir. Çünkü bu teze göre, ara geçiş formlarının sayısının, bugün bildiğimiz hayvan türlerinden bile fazla olması ve dünyanın dört bir yanının fosilleşmiş ara-geçiş formu kalıntılarıyla dolu olması lazımdır. Dahası, evrimciler 19. yüzyılın ortasından bu yana dünyanın dört bir yanında hummalı fosil araştırmaları yaparak bu ara geçiş formlarını aramaktadırlar. Oysa, neredeyse bir buçuk asırdır büyük bir hırsla aranan bu ara geçiş formlarından eser yoktur.

Aslında Darwin de bu ara geçiş formlarının yokluğunun farkındaydı. Fakat yine de en büyük beklentisi aranan ara geçiş formlarının gelecekte bulunmasıydı. Ancak bu ümitli bekleyişine rağmen, teorisinin en büyük açmazının bu konu olduğunu görüyordu. Bu yüzden, şöyle yazmıştı:

Eğer gerçekten türler öbür türlerden yavaş gelişmelerle türemişse, neden sayısız ara geçiş formuna rastlamıyoruz? Neden bütün doğa bir karmaşa halinde değil de, tam olarak tanımlanmış ve yerli yerinde? Sayısız ara geçiş formu olmalı, fakat niçin yeryüzünün sayılamayacak kadar çok katmanında gömülü olarak bulamıyoruz... Niçin her jeolojik yapı ve her tabaka böyle bağlantılarla dolu değil? Jeoloji iyi derecelendirilmiş bir süreç ortaya çıkarmamaktadır ve belki de bu benim teorime karşı ileri sürülecek en büyük itiraz olacaktır.8

Darwin'den bu yana yoğun bir şekilde hep bu fosiller arandı, fakat evrimciler için sonuç acı verici bir hayal kırıklığıydı. Bu dünyada hiçbir yerde -ne bir kıtada, ne de bir okyanusun derinliklerinde- tek bir ara geçiş formuna dahi rastlanamadı.

8. Charles Darwin, The Origin of Species: By Means of Natural Selection or the Preservation of Favoured Races in the Struggle for Life, London: Senate Press 1995, s. 134.

Bi tane gösterin yahu ?

Afferin sana.. Kandırılmana izin ver.. Harun Yahya'ya devam et.. Evrim teorisi maymundan geldiğimizi söylemez bir kere burası yanlış.. Sadece şunu söyler maymunlarla aynı atadan geldik..

Binlerce ara-geçiş formu vardır zaten ve bulunmaya da devam edilmektedir. Yahu sen ne bekliyorsun yahu yarı timsah yarı at fosili filan mı bekliyorsun? Richard Dawkins'in Harun Yahya'nın numaralarını ve sahteciklerini ortaya çıkardığı konferans vidyolarını internetten bulabilirsin..

Geri
Üst Alt