Emre Bari
Ulubatlı Souness
- 30 Ocak 2019
- 36.646
- 31.476
- 2.318
Böyle olabiliyormuşsun
![]()
işte sexy bir canlı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle olabiliyormuşsun
![]()
2-3 sene olmuştur istanbul dünya göz hst. olduğunu biliyorumne kadar oldu rengim yaptıralı
hangi yöntem ile oldu
evet konuyu ben actim ve benim ameliyati yapan konuda ismi gecen necati hoca idi
Kalınlık belirli seviyenin üstünde olmalı.nedir adminim
Şansa mı oluyo bu durum yoksa yapan doktora yönteme vs mi bağlı?Kalınlık belirli seviyenin üstünde olmalı.
O olsa bile zamanla gece görüşünde problem yaşayan çok insan var. Özellikle araç kullanırken lens kullanır gibi kamaşma problemi oluyormuş.
Sorun yaşamayanlar mutlu ancak yaşayanlar ömür boyu çekiyor.
Şansa mı oluyo bu durum yoksa yapan doktora yönteme vs mi bağlı?
Araştırdığım kadarıyla şans etkisi var.Şansa mı oluyo bu durum yoksa yapan doktora yönteme vs mi bağlı?
Gel aynı anda çizdirekvery good question
Gel aynı anda çizdirek
Lens için görüşçem bi benim doktorla. O ara bir sorayım bakayım İzmir'de kim varmış bu konuda en iyi diyeçok kararsızım abi ya
yoksa valla aynı güne randevu alalım desen kabuldü
zaten yaptırsam izmirde ya da istanbulda yaptırırım
Dışarda gözlük evde lens daha seksi bir seçimEvde gözlük, disarda lens takin gencler. En güzel kombin bu. Ben 4 senedir acuvue oasys astigmat lens kullaniyorum 2 haftalik olan.
Baya memnunum. Yeri gelince lensleri cikarmadan uyudugum bile oluyor. Hic sikinti yasamadim.
Yine de ara ara gözlükcüde check up yaptiririm ne olur ne olmaz diye.
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Yapmıyorlar zaten 25 yaşına gelmeden artık. Doktorlar onay vermiyor.18 yaşında Lasik (lazer) operasyonu olmuş biri olarak nacizane tavsiyem; kesinlikle 24-25 yaşından önce lazer operasyonu olmamanızi öneriyorum.
Ben olduğum zaman -9 miyop olan gözlerim 0 oldu ama 2-3 sene içinde tekrar -4 numaraya kadar çıktı.
Kendimce yaptığım çıkarıma göre 18 yaşında vücut gelişimini tamamlamadiği için Miyop tekrar ilerledi.
KURTULSAK !!