Excimer Lazer ile Gözlüklerden 5 Dakikada Kurtulun

Böyle olabiliyormuşsun

images

işte sexy bir canlı

Kalınlık belirli seviyenin üstünde olmalı.

O olsa bile zamanla gece görüşünde problem yaşayan çok insan var. Özellikle araç kullanırken lens kullanır gibi kamaşma problemi oluyormuş.

Sorun yaşamayanlar mutlu ancak yaşayanlar ömür boyu çekiyor.

Kalınlık belirli seviyenin üstünde olmalı.

O olsa bile zamanla gece görüşünde problem yaşayan çok insan var. Özellikle araç kullanırken lens kullanır gibi kamaşma problemi oluyormuş.

Sorun yaşamayanlar mutlu ancak yaşayanlar ömür boyu çekiyor.
Şansa mı oluyo bu durum yoksa yapan doktora yönteme vs mi bağlı?

Şansa mı oluyo bu durum yoksa yapan doktora yönteme vs mi bağlı?
Araştırdığım kadarıyla şans etkisi var.

İnternette lazer yaptıranların yorumlarını araştırırsanız aynı yerde yaşayıp sorun yaşayan da var yaşamayan da.

Ben kalınlık testini geçtim mesela, bayağı üzerine düşündüm araştırdım ancak kafama yatmadı.

Göz doktorlarının bile pek tercih etmiyor olması da ayrı bir tartışma konusu.

Evde gözlük, disarda lens takin gencler. En güzel kombin bu. Ben 4 senedir acuvue oasys astigmat lens kullaniyorum 2 haftalik olan.
Baya memnunum. Yeri gelince lensleri cikarmadan uyudugum bile oluyor. Hic sikinti yasamadim.
Yine de ara ara gözlükcüde check up yaptiririm ne olur ne olmaz diye.

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Evde gözlük, disarda lens takin gencler. En güzel kombin bu. Ben 4 senedir acuvue oasys astigmat lens kullaniyorum 2 haftalik olan.
Baya memnunum. Yeri gelince lensleri cikarmadan uyudugum bile oluyor. Hic sikinti yasamadim.
Yine de ara ara gözlükcüde check up yaptiririm ne olur ne olmaz diye.

Dışarda gözlük evde lens daha seksi bir seçim

18 yaşında Lasik (lazer) operasyonu olmuş biri olarak nacizane tavsiyem; kesinlikle 24-25 yaşından önce lazer operasyonu olmamanızi öneriyorum.

Ben olduğum zaman -9 miyop olan gözlerim 0 oldu ama 2-3 sene içinde tekrar -4 numaraya kadar çıktı.

Kendimce yaptığım çıkarıma göre 18 yaşında vücut gelişimini tamamlamadiği için Miyop tekrar ilerledi.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

18 yaşında Lasik (lazer) operasyonu olmuş biri olarak nacizane tavsiyem; kesinlikle 24-25 yaşından önce lazer operasyonu olmamanızi öneriyorum.

Ben olduğum zaman -9 miyop olan gözlerim 0 oldu ama 2-3 sene içinde tekrar -4 numaraya kadar çıktı.

Kendimce yaptığım çıkarıma göre 18 yaşında vücut gelişimini tamamlamadiği için Miyop tekrar ilerledi.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!
Yapmıyorlar zaten 25 yaşına gelmeden artık. Doktorlar onay vermiyor.

Pc başında lens kullanımı çok doğru değil bu arada. Özellikle miyop+astigmat varsa.

Ben torik yerine sadece miyop için lens kullanıyorum pc başında zorluyor.

Oasys, Biofinity ya da Air Optics farketmiyor.

En son iki sene önce göz doktoruna gittiğimde sol göz 1.25 sağ göz 1.50 çıkmıştı.Uzağı görmekte sorun yaşıyordum.Muhtemelen numara ilerlemiştir.

Aklima gelmisken bunlari da yazayim.

Lens cikarip takarken ellerinizi kalip sabun ile yikayin. Sivi sabuna göre daha cabuk kuruyor ve güzel bir grip olusuyor parmak uclarinizda.
Bu sekilde rahat oluyor takip cikarmasi.

Gözlüklerinizi de en güzel bulasik deterjani ile temizleyebilirsiniz.
Camlarin tüm pisligini gideriyor bu.
Prilden falan bahsediyorum.

Geri
Üst Alt