Haber Eyüpspor Asbaşkanı Kulaksız: "Berke Özer için 10 milyon euro istiyoruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız:

"Berke Özer için Galatasaray'dan elimize ulaşan resmi teklif yok. Sezon sonu için anlaştığımıza yönelik söylemler külliyen yalan. Berke, profesyonel futbolcu her takımın formasını giyebilir."

"Berke Özer için belirlediğimiz bonservis rakamı: 10 milyon Euro. Bu fiyatta esnemeyi düşünmüyoruz. Pazarlık payı yoktur."

"Biz Ahmed Kutucu ve Berke'ye 10 milyon euro bonservis belirledik. Ahmed Kutucu'nun çocukluğundan Galatasaray'a sempatisi olması, Galatasaray'a gitmek istemesi, emeklerini de göz önünde bulundurarak fedakarlık yaptık. Başkanımız da zaten Galatasaraylı. Yıllara dayanan bir ilişkisi var. Aynı zamanda iyi bir Galatasaray taraftarı. Bunu da samimi bir şekilde her yerde söyledik. Bu transferi gerçekleştirdik. Berke için 10 milyon euro belirledik ve ben kendi adıma hiç esnemeyi düşünmüyorum." (Tivibu)

Niye mal mısınız?

Abi adam açık açık Fenerbahçeliyim diyor. Daha neyin transfer girişiminde bulunacağız ki? Ha "profesyonelim ve Galatasaray'da da oynarım" diyor elbette ama gönlü Fenerbahçe'de olan biri bence Galatasaray'da forma giymemeli. Aynı şekilde Galatasaraylı birinin de Fenerbahçe'de oynamasının saçma olacağı gibi.

Bu adama uyuz oluyorum kıçına sok o zaman pazarlik payı yokmuş

bizim futbolcular bunu bir macta kral etti.
bize gerekli olan 10 yil kaleyi koruyacak yeni bir güney amerikali
kazmator eski fenerlilere gerek yok

günay da alternatif olarak gayet yeterli bir kalecidir.

Al bir tarafina sok

Bu nasil is ya

Sözde bir de Galatasarayli

Isleri gücleri bizimle ugrasmak,kutucu transferinde de sacma sapan konusuyordu

Ne alaka? Ne yapti da 10 milyonluk bonservisi hak etti?

Sözlesmesinde uzatma maddesi mi var? Yoksa niye sezon sonu sözlesme biten adam icin 10 milyon beklentileri var?

Geri
Üst Alt