- 16 Haziran 2010
- 202.058
- 153.983
- 6.838
Eyüpspor, Westerlo forması giyen Halil Akbunar’ı kadrosuna kattı.
(@ertansuzgun)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayri rdas senin Bütün yorumlarini gülümseyerek okuyorum beni güldürüyorsun Allah seni güldürsünkardeş klübümüze hayırlı olmasını dilerim
Hayri rdas senin Bütün yorumlarini gülümseyerek okuyorum beni güldürüyorsun Allah seni güldürsün
ligimize Eyüp, Pendik gelince kendimizle yarışacağız, gerçek bi rekabet görecek ülke futbolu.Super Lig'e cikacaklar diye umuyorum. Ligimizin boyle karakterli kuluplere ihtiyaci var.
Rize, Sivas, Pasa, Gumruk, Kayseri, Hatay, Basaksehir vs gibi Koc beslemesi itici kulupler azalmali.

ligimize Eyüp, Pendik gelince kendimizle yarışacağız, gerçek bi rekabet görecek ülke futbolu.
Gs kulturunden gecmis kulupler arttikca futbolun kalitesi artacaktir.ligimize Eyüp, Pendik gelince kendimizle yarışacağız, gerçek bi rekabet görecek ülke futbolu.
Ben hayatımda çok göt gördüm de senin kadar götünü görmedim birader. Bize karşı oynasa kıçını yırtardı.
Herkes delikanlı gibi mücadele ederken bu 70 dakika boyunca hiçbir halt yapmadı. Maç boyu tek bir olumlu hareketi yok. Depar bile atmadı. Gt herif
Hangi pozisyondu o hatırlamıyorum ama rezil bir maç çıkardı.Asisti yendi ahbfield
Hangi pozisyondu o hatırlamıyorum ama rezil bir maç çıkardı.
İptal olan buz gibi goldeki asisti yaptı doğru. Bir tane olumlu hareketi varmış.Heis maçı izlemediğin neticesine vardım
İptal olan buz gibi goldeki asisti yaptı doğru. Bir tane olumlu hareketi varmış.
Maçta açık ara en düşük puanı almasını ne yapacağız peki?