Eyüpspor, Halil Akbunar’ı Transfer Etti

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1673265720058.webp

Eyüpspor, Westerlo forması giyen Halil Akbunar’ı kadrosuna kattı.

✍️ Sözleşme: 3.5 yıl

✈️ Halil Akbunar, yarın İstanbul’a geliyor.

(@ertansuzgun)

güzeağl

Super Lig'e cikacaklar diye umuyorum. Ligimizin boyle karakterli kuluplere ihtiyaci var.

Rize, Sivas, Pasa, Gumruk, Kayseri, Hatay, Basaksehir vs gibi Koc beslemesi itici kulupler azalmali.

Super Lig'e cikacaklar diye umuyorum. Ligimizin boyle karakterli kuluplere ihtiyaci var.

Rize, Sivas, Pasa, Gumruk, Kayseri, Hatay, Basaksehir vs gibi Koc beslemesi itici kulupler azalmali.
ligimize Eyüp, Pendik gelince kendimizle yarışacağız, gerçek bi rekabet görecek ülke futbolu.

Işte bu!!!

Bu dangalak bize gelecek diye çok korkuyordum

Ben hayatımda çok göt gördüm de senin kadar götünü görmedim birader. Bize karşı oynasa kıçını yırtardı.

Herkes delikanlı gibi mücadele ederken bu 70 dakika boyunca hiçbir halt yapmadı. Maç boyu tek bir olumlu hareketi yok. Depar bile atmadı. Gt herif

Ben hayatımda çok göt gördüm de senin kadar götünü görmedim birader. Bize karşı oynasa kıçını yırtardı.

Herkes delikanlı gibi mücadele ederken bu 70 dakika boyunca hiçbir halt yapmadı. Maç boyu tek bir olumlu hareketi yok. Depar bile atmadı. Gt herif

Asisti yendi ahbfield

Normaldi

İyi topçu değil ki zaten

İlk golde topu saklayan kendisiydi
Bariz goldeki asisti de yendi

Bugün berbat oynadı, gençken böyle too ezmezdi bu gün kaç tane pozisyon olabilecek topu ezdi ve bir tanede fenere pozisyon verdi bu şekilde

Geri
Üst Alt