Eyüpspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Bats yoksa izlemem
hmmm.gif

Kimse böyle bisey demedi.
VE YENİDEN ROTASYON. Okan Buruk, Eyüpspor maçında rotasyon yapacak. * Mertens, Torreira ve Yunus gibi isimler dinlendirilecek. * Osimhen'in oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. * Metehan 11'de olacak. * Sallai, Berkan, Ziyech 11'de olacak. [Milliyet]

Eyüp çok eksik şansları olacağını sanmıyorum birkaç oyunculuk rotasyon olabilirdi ama kasımpaşa maçı gözünü fena korkutmuş galiba hocanın ne diyeyim inş bir sakatlık olmadan atlatırız

VE YENİDEN ROTASYON. Okan Buruk, Eyüpspor maçında rotasyon yapacak. * Mertens, Torreira ve Yunus gibi isimler dinlendirilecek. * Osimhen'in oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. * Metehan 11'de olacak. * Sallai, Berkan, Ziyech 11'de olacak. [Milliyet]
Böyle birsey olsaydi vasfi mutlaka yazardi. Benim hic dikkatimi cekmedi

beklenen kadro lakin,hocanın barış ve yunusu bek oynatması biryerde çok başını agrıtacak hiç farkında degil

Jelerti ne zaman deneyecek? Kaan yok, Jakobs yok. Biraz rotasyon yapsa bari. Oyuncular sezon sonuna dogru bu gidisle pert olur

Umarim bukadar eksiki olan rakibi ilk yari bitirizki ikinci yari bazi oyuncular erken cikar

Sırf Eyüp’e rotasyon yapılıyor denmemesi için rotasyon yapmamış ama kaybı göze alarak rotasyın yapılabilecek bir maçtı.

Sakatlık olmasın yeter, yol kazasına bile ses etmezdim.

Hocam 3 lu savunma çift forvet sevdası nedir 4 defans tek forvet oyna

metehan uefa macindaki performansiyla ilk 11i hak etmisti . dogru bir secim olmus kanimca .
hayirlisiyla aldigi o ozguven,moral ve destekle bugun de formasinin hakkini verecektir.inaniyorum.

sallai nin bu macin cilingiri olmasi surpriz olmaz, kilidi acacak performansla one cikanlardan olabilir.
kendisinin caliskanligini, oyunda ful odak yapmasini oldukca begeniyorum. bugun bekledigim peak sallai den bir gorunum sergileyecektir. inaniyorum .

yedekten hamle oyuncumuz olmasi adina bats'iin kenarda beklemesini mantikli buldum.

son lig macimizda da belirttigim gibi, nacizane dusuncem ,bu maci da erken bir gol bulup akabinde momentumlu kapatabiliriz . rakibi, tecrubemiz ve kalitemiz ve istekli olusumuzla gececegimize inancim tam .

ataklarimizda tek rica'm , final paslarinda ve bolgesinde *ozellikle baris ve yunus'un sade ve basit oynamasi . < - >
osimhen daha pas atilmadan aksiyon alan ender golculerden . dolayisiyla , dogru anda ,eveleyip gevelemeden, dogru pas - esittir ; kollektif oyun ve gol sansi demek bir bakima...

mertens'in de duran toplarda oncelikli insiyatifi sara'ya birakmasi gerekir . hic olmadi, bu durumun dogru paylasilmasi gerekir .

saygi ve selamlar.

Rotasyon riskli bunu kasimpasa macinda gördük

Ayrica bu mactan sonra sivas macina kadar 1 hafta var o süre de dinlenme sansimiz var

Geri
Üst Alt