- 26 Ocak 2021
- 40.973
- 40.231
- 3.078
Konuda ki postuma istirak etseydin gunler oncesinden yazmıs idim 11 imiziBazi it oglu itler hafta ici full osimhen yedek kalacak diye dolanıyordu
Boşa heyecanımızı azalttılar

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuda ki postuma istirak etseydin gunler oncesinden yazmıs idim 11 imiziBazi it oglu itler hafta ici full osimhen yedek kalacak diye dolanıyordu
Boşa heyecanımızı azalttılar

Bats yoksa izlemem
VE YENİDEN ROTASYON. Okan Buruk, Eyüpspor maçında rotasyon yapacak. * Mertens, Torreira ve Yunus gibi isimler dinlendirilecek. * Osimhen'in oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. * Metehan 11'de olacak. * Sallai, Berkan, Ziyech 11'de olacak. [Milliyet]Kimse böyle bisey demedi.
Hangi mağlubiyetinden sonra düşman oldunYine aynı 11 cikiyor valla 1 günde düşman olmadık bu adama
Böyle birsey olsaydi vasfi mutlaka yazardi. Benim hic dikkatimi cekmediVE YENİDEN ROTASYON. Okan Buruk, Eyüpspor maçında rotasyon yapacak. * Mertens, Torreira ve Yunus gibi isimler dinlendirilecek. * Osimhen'in oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. * Metehan 11'de olacak. * Sallai, Berkan, Ziyech 11'de olacak. [Milliyet]
Prag young boys az rfs kopenhagtan sonra oldum.2 senelik kadro ve bütçeyle zaten riekerink td olsa aynı sonuclari alırdık belki rfsyi yenerdi ekstraHangi mağlubiyetinden sonra düşman oldun
Hayır pek fazla seçeneğin yok da onun için soruyorum
Bravo cüce forum kurallarını benimsemişsinSövün takıma da günümüz bol gollü geçsin. Gsc kuralıdır. Övülecen batar sövülen hayatının maçını oynar gol asist yapar
Cüceye saygı duyacaksınızBravo cüce forum kurallarını benimsemişsin
Sara Denizligüzel
bizim forma numaraları niye hep 40 50 60 70 mi yavv