GSC Haber Eyüpspor Maçı İlk 11'miz Belli Oldu

Rakip zayif oldugu icin Lemina'nin kesilmesi normal. Ilkay gibi yaratici bir ortasaha daha gerekli.

Beni tedirgin eden Icardi. Sakatliktan sonra ilk defa 11 cikiyor. Hadi bakalim.

İcardi'nin 11 olması ve Singo'nun yedek olması şaşırttı bir tek.

ilk yari barisla oyna icardiyi sonradan sok ne olacak sanki

Singo dışında gayet iyi buluyorum , ilk defa beklemediğim şekilde bir kadro çıkarttı hoca.Icardiyi oynatmaz sanıyordum yoksa maça da giderdim

Diğer tercihleri kendi seçimi birşey demem de, 30m veriyorsun, sakatlığı yok birşeyi yok, hazır da gelmiş, hâlâ yedekte. Hocanın şu işlerine delleniyorum, illa yeni gelen kulübede bekleyecek, illa !

Yine 12 kişi çıkıyoruz sahaya, çok şükür; deplasman maçı olsa da, taraftarımız çoğunluk olmasa da.. İcardi ve göbeği ile 12 kişiyiz.

Neyse kadroya gelelim, ben Icardi'nin yerinde Baris'i bekliyordum ama hoca belli ki malum durumdan oturu direkt 11'e koymayi dogru bulmamis yoksa normalde direkt 11'de olurdu Baris. Bu karari anliyorum o yuzden, dogru mesaj vermek de gerekir disariya dogru, ayni zamanda takim arkadaslarina da bir mesaj bu. Onun disinda Singo sanirim milli takimdan en gec gelenlerden oldugu icin yedekte bugun, ama sure almali bu macta cunku bidaki mac Frankfurt'a karsi olacak.

Eleştiriler bir yana, uzun zaman sonra İcardi'yi 11'de görmek heyecan yarattı.

icardi kolpadan 2 tane atarsa frankfurt macı zora girer

Günay'ın kesilmesine üzüldüm, kalede ciddi bir hatası olmadığı gibi, topuda oyuna çok iyi sokuyordu. Umarım ugurcan'da benzer bir performans gösterir.

CPH2723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aaloooooooooooooooooooooooooooooo 30m luk adam nerede ???????????????????

Icardi oynayacak halde değilse hocamız çok büyük hata yapıyor oynatmakla

Geri
Üst Alt