Eyvah Eyvah! Kimlik Bilgilerimiz İnternette Geziyor!

sitenin sahibi rus vatandaşımiş

rusya, bilişim sektöründeki bilgili şahısları koruyan bir hükümete sahipmiş

erd1.png

forum üyeliklerini burdan kontrol edelim @moderasyon

çift üyelikleri ve leylekgilleri banlayalım

religious extremism ile technical infrastructure arasindaki bag nedir

Şükrü hayrola vahiy mi indi 2014 senesinde yaptığım yorumları beğenmişsin hatta kombo yapmışsın diyelim :) Elin değmişken on bin beğeniye ulaştırsan süper olur vallahi sana zahmet :D

neyin pesindesin lan sukru
forumu mu karistiracan

adam yok öyle birsey demeden önce zaten kimlik bilgieri internette geziyordu. adam ne sacmaladiginin belli ki farkinda bile degil. böyle bir adam bakanlik yapiyor iste. 1 gün sonra da paralelci serefsizler yapmis diyip meseleyi kapatti 1000ali. 360 derece farklilik gösteriyorlar ahmet davutogluna göre bu söylemlerle :asd22:
Yani ne diyelim ki Murhan söz bitti artık :red: Hadi bunu geçtim bugün yeni bir haber gördüm. Kılıçdaroğlu'nun bir açıklamasından dolayı ak tayfaya mensup binlerce şahsiyet cehape binasını basmaya gitmiş yetmemiş siyah çelenk bırakmışlar :D Haberde gördüm binlerce insan öfkeden adeta kudurmuş :D Ulan hıyar ağası! Ensar vakfı rezaletinde de keşke böyle tepki gösterebilseydin de helal olsun diyebilseydik. Şimdi takıldıkları şeye bak dinginllerin :D Kılıçdaroğlu hatalıdır veya hatasızdır işin orasında değilim (ki bana göre o anlamda söylememesine rağmen anlaşılan anlamda o bakan müsveddesinin o lafı sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum. Bu konuda hassas olamayacağım. Çocuklar konusunda hassas olmayan insan müsveddelerine müstehaktır az bile söylemiş kılıçdar.) lakin çocuklara tecavüz gibi aşağılık bir olayın yanında bu nedir ki?

Artık bazı şeyler benim için çok net. Ya bu milletin çok büyük bir bölümü menfaatçi kansızlardan oluşuyor ya da şehir sularına ciddi anlamda bir şeyler karıştırıyorlar kimsenin haberi yok :) Balık hafızası ile yarışabilecek böylesine garip bir toplumsal hafıza normal değil :red:

Mehmet Arslaner kardeşim 55 mesaj beğenmek nedir allasen :D Şükrü'yü bile geçtin bravo :D Ha gayret 10.000'e az kaldı beyler :asd22:

Daha eski mesajlarımda da harcanmış olan yazılar var kardeşim onlara da bir el atıver gözünü sevem :D

Benim kadar mesajlarını layklayan başka üye mi var gözün doysun :D

Şimdi istatistiklere baktım evet veriyormuşsun hakikaten, hakkını yemişim :D

Yav bu arada dikkatimi çekti, Arda abi az yazmasına rağmen 10 bin küsür like almış saadet zinciri falan mı kurdunuz ? Öyle bir şey var ve bana söylemediyseniz net küserim. :D

sn. dursun aydin ozbek'in adresi ayni degildir umarim.

basina bir is gelmesini sitemeyiz, zira bilgileri soz knusu sitede yer almakta.

Yav bu arada dikkatimi çekti, Arda abi az yazmasına rağmen 10 bin küsür like almış saadet zinciri falan mı kurdunuz ? Öyle bir şey var ve bana söylemediyseniz net küserim. :D
B. Arda Aycan ağabey paralel Gsc'den destek alıyor ondandır :D Paralel bir saadet zincirinin olduğu doğru kabul edilebilir lakin ben bu zincire ortak değilim :D Esc yasaklanınca paralel işlere kalkıştı normaldir :D

Arda Abi az ve öz konuşuyor belki :D

Geri
Üst Alt