Eyvah Eyvah! Kimlik Bilgilerimiz İnternette Geziyor!

Konudan konuya geçiyorsun herkesin ismini mention yapıp like almaya çalışıyorsun dikkatimden kaçmadı sırada kim var
@Ayberk Çetin?
Olabilirdi lakin o şu an ayrı bir dünyada forumu sallamıyor fazla :D Geçen de girmiş onu menşınladığım tüm mesajlara laykı basıp forumdan çıkmış :D Hiç alıntı yapayım cevap vereyim yok tenezzül dahi etmemiş adam :D Like alma konusunda ise haklılık payın var kardeşim dediğim gibi şu an denk geldi sentezliyorum :D Layk alacağım diye Şükrü'yü bile laykladım yav tarih yazmamıştır böyle bir şeyi sen düşün gerisini :D

Olabilirdi lakin o şu an ayrı bir dünyada forumu sallamıyor fazla :D Geçen de girmiş onu menşınladığım tüm mesajlara laykı basıp forumdan çıkmış :D Hiç alıntı yapayım cevap vereyim yok tenezzül dahi etmemiş adam :D Like alma konusunda ise haklılık payın var kardeşim dediğim gibi şu an denk geldi sentezliyorum :D Layk alacağım diye Şükrü'yü bile laykladım yav tarih yazmamıştır böyle bir şeyi sen düşün gerisini :D

9 bin küsür mesaja nasıl sahip olduğunuz ortaya çıkmıştır Erman bey

Lan ben sorguların benim addan 20 kusur tane çıktı vay bubanin. Çocuklarımıza ismimi koyalim lütfen.
İletişim için PM.

Önemli not: İsim premium grubuna girdiğinden tavsiye başı 50 TL ücreti vardır.

Lan ben sorguların benim addan 20 kusur tane çıktı vay bubanin. Çocuklarımıza ismimi koyalim lütfen.
İletişim için PM.

Önemli not: İsim premium grubuna girdiğinden tavsiye başı 50 TL ücreti vardır.
Kendini bulabildin mi bari :)

Çek senet işlerine bulaşırız yakında hepimizin evine mafya gelir

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

panik olmayın diyorlar birde yetkililer :) nasıl panik olunmaz sahte kimlikle adıma 5 hat açmışlardı kendimi ispatlayana kadar neler çektim !! şimdi ise dolandırıcıların elinde müthiş bir veri tabanı var acaba bugün kimi borçlandırsam kime geçirsem diyebilecekleri bir imkan doğdu üstelik adrese kadar bilebilecekleri allah hepimizin yardımcısı olsun

o thanksgiving sayfasindaki database tam degil olamazda cünkü cok büyük

Vay arkadaş nezaket örneği gösterip üşenmeden işaret parmağım yorulana kadar adamın her mesajına like bastım gördüğüm muameleye bak :D

Daha ne yapayım :

hamdolsun bunun da onune yattilar

Geri
Üst Alt