Cevap: Ezel

Dizinin içine ediyorlar resmen böyle ya.

Bölüm süperdi unutanlar veya kacıranlar mutlaka izlesinler:D

Kim kim tarafında kafam bulanıyor bu diziyi izleyince :D

Harika bölümdü valla. Başını kaçırdım maç yüzünden ama güzel bi bölüm oldu. Kafa yormak güzel hiç değilse "aha çaktı yengesine" gibi bir heyecan yok.

emre aydın - bu yağmurlar / fizy.

Emre Aydın'ın yeni şarkısı da Ezel'in o aradaki müziklerinden mi çalıntı ne ? Girişteki keman aynı melodi sanki..

Geçen hafta ezeli izleyenler var mı? İzleyenlere sorum olacakta,anlamadığım yerler varç:)

Ezelin izleyenleri forumda düşüşe gecmiş herhalde son 2 bölüm cok seye gebeydi bir solukta izletiyor kendisini dizi yine harikaydı

Evet,çok güzel.Kafamdaki sorular gitti.

Acayip merak ediyorum ya dayı ile ezel arasında ne gibi bir bağ var?:)

Evet,çok güzel.Kafamdaki sorular gitti.

Acayip merak ediyorum ya dayı ile ezel arasında ne gibi bir bağ var?:)

Dayı soyulan kumarhanenin sahibi olabilir?

Kızını emanet edicek güvenilir bi eleman arıyordur zamanında ömeri bulup hem onun intikamını alacak hemde kızını koruyacaktır.

suanda aklıma gelenler bunlar ama bakalım neler cıkıcak bu arada babacık serdar cok ballı arkadas:D

Dayı soyulan kumarhanenin sahibi olabilir?

Kızını emanet edicek güvenilir bi eleman arıyordur zamanında ömeri bulup hem onun intikamını alacak hemde kızını koruyacaktır.

suanda aklıma gelenler bunlar ama bakalım neler cıkıcak bu arada babacık serdar cok ballı arkadas:D

Yok,soyulan kumarhanenin sahibi belli ya.Hatta Ömerlerin evine gitmişti silahla ,telefondan Ömerle konuşmuştu,kardeşini öldürürüm falan demişti.

Hatta Ömer ,Ezel olduktan sonra kumar oynamışlardı onlar,adam iflas etmişti.Hatırla?

Çözmeye çalışamalım ya .:)

Cengiz ile Serdarın soğan kızartması muhabbetleri çok komikti.:)

Yok,soyulan kumarhanenin sahibi belli ya.Hatta Ömerlerin evine gitmişti silahla ,telefondan Ömerle konuşmuştu,kardeşini öldürürüm falan demişti.

Hatta Ömer ,Ezel olduktan sonra kumar oynamışlardı onlar,adam iflas etmişti.Hatırla?

Çözmeye çalışamalım ya .:)

Biliyorum onuda bizim arkadaslar dayıyla foto falan cektirmişlerdi orda bahsi gecmiş o adam kumarhanenin ortagıyım demişti sahibiyle ortak baska seyler belki sonradan böyle bişey cıkabilir

Olabilir.Zaten başka nasıl bir bağı olacak ki?Yanlız dayı Tefo'ya sen benim adamımsın ,Ezel oğlum demişti.Soyulan kumarhanenin ortağı olsa ,neden oğlum diyebilicek kadar ileri gitsin ki?

Bekleyip ,göreceğiz.

Olabilir.Zaten başka nasıl bir bağı olacak ki?Yanlız dayı Tefo'ya sen benim adamımsın ,Ezel oğlum demişti.Soyunlan kumarhanenin ortağı olsa ,neden oğlum diyebilicek kadar ileri gitsin ki?

Bekleyip ,göreceğiz.

Bagdan kastın ne onu anlamadım:) dizi bastan sona izlemissindir hapishanede tanısıolar falan gecen bölümlerde asena diye atı olan bi adam vardı o az cok ipucu verdi izledinmi o bölümü Bastan sona kendi yarattı cunku ezeli bilgilerini ögretti para verdi kumarı ögretti yuzunu degiştirdi vs vs vs

Renktaş,Ezel ile dayı arasında başka türlü bir bağ var.Oğlum oğlum deyişinin altında başka sebepler var.Hapishanedeki tanışmayla ilgisi olacağını sanmıyorum.Gerçekten ilgisi olsaydı hapishaneyle, Ezel'e anlatırdı.Onu kaybetmezdi.Ezel bırakıp gitti dayıyı.

Ve İstiklal Caddesinden ağlaya ağlaya geçmezdi dayı bence.:)

Senin aklını karıstıran soru ezel dayının öz oglumu sorusu herhalde dogru anladımmı?

Yok öz oğlu değil de farklı bir bağ var.Hapishaneden tanış olmalarının dışında başka bir bağ olduğunu düşünüyorum.

He eger dedigim gibi düşünseydin onun cevabını senaristler vermişti katıldıkları bi programda baba ogul degiller yani.

Kv-Ezel ikisi mac gibi benim icin kacırmam hayatta:)

Çemberimde Gül Oya'yı izledikten sonra "Yok daha bunun üzerine dizifilm yapamazlar." derdim. Yanılmışım... Son yılların en kaliteli, en mükemmel dizisi Ezel. Kurgusu, sözleri, oyuncu kadrosu, müzikleri ve özellikle arabaları ile oldukça iddialı, dizi piyasasının zirvesinde olan bir yapım. Ki sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum :)

Hele Kenan İmirzalıoğlu'nun arabası.. O nedir öyle arkadaş?

Geri
Üst Alt