Cevap: Ezel

Çok küfür ettim orda :D

Hikaye içinde hikaye çıkartıp akıl alan dizi böyle hata yapmaması lazımdı

Takılmayalım bu tür küçük ayrıntılara.. Yabancı dizilerdede çok çok oluyor böyle hatalar..

Her bölümün tek bir karakter üzerinde durması da gayet güzel.. Flashbacklerde "lost" tadında bir dizi yapıyor..

En kötü tarafı 2-3 haftada 1 ara vermeleri..

Bir açıklama yok ama dizinin reytingini ciddi derecede düşürür.

Senaristlerden biri beyin kanaması geçirmiş.. diye bir duyum aldım.. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum..

Eğer doğruysa uzun süre izleyemicez heralde

Bi yerde okudum,nerdeydi hatırlamıyorum ama,o beyin kanamasından dolayı Ezel'e bir süre ara verildi.

O kadar alengirli düşünürse senarist elbette beyin kanaması geçirir.. :D

Tabii şaka bi yana geçmiş olsun.

evet senaristin beyin kanamasi gecirmesi dolayisiyla ara verilmis deniyor gelecek hafta yok diger hafta olur gibime geliyor

Ohaannes diyorum. Yeni bölüm fragmanını bi izleyin derim. Acayip güzel bölüm olacak bu hafta.:D

Umarım aceleye gelmiş zorla çekilmiş bi bölüm olmaz. Sağlıktan daha önemli daha ne var ki, keşke senaristleri biraz daha dinlenseymiş.Beyin kanaması bu boru mu yani...

Fragmanlar süper bu hafta çok güzel bir bölüm izleyeceğiz gibi.

Sanki dayının oyunları artık fazla abartıldı. Misal adamın cebine silah koymuşlar hiç mi hissetmez. :D

O eleman da hapse girdi karıştı iyice.

Sanki dayının oyunları artık fazla abartıldı. Misal adamın cebine silah koymuşlar hiç mi hissetmez. :D

O eleman da hapse girdi karıştı iyice.

Ceketi sonradan başkası verdi. Cebine koymamışlar yani kardeeş:D Sonunu izleyemedim ne oldu? Ezel aynı koğuştaydı Cengizle. Sonra?

Oscar Wilde'ın sözlerini Ramiz Dayı'nın zanneden bir nesilden ümidini keseceksin yeğen..

o değil de zaten hapse attırdın cengizi ne diye sen de içeri girersin,diğerlerinden intikam almaya baksana,napıcak çıkartıp eyşanla alinin üstüne mi salacak cengizi

lostla paralel ilerliyor bi an john locke çıkıp; "There are two players. One side is light, and one side is dark." demesini beklemedim değil:asd:

Geri
Üst Alt