Cevap: Ezel

beyler dikkatinizi çektimi bilniyorum ama çok etkileneceksiniz :D çok şaşırdım lan izlerken :D

v5zrzl.jpg

Anaa bizim stad :D

oğlum zaten kenafir gözlünün lakabı 3 kurşun değilmiydi? 2 kere sıkıp afallatıyor en sonunda ölümcül darbeyi vuruyor. kamil'e ölüm vuruşu yaptı ama kerpeten ali'ye yapmadı. ali ölmedi merak etmeyin. bu spoiler'a güvenin.

Ekşi'den bir yorum.Katılıyorum.Bencede Ali ölmedi.

oğlum zaten kenafir gözlünün lakabı 3 kurşun değilmiydi? 2 kere sıkıp afallatıyor en sonunda ölümcül darbeyi vuruyor. kamil'e ölüm vuruşu yaptı ama kerpeten ali'ye yapmadı. ali ölmedi merak etmeyin. bu spoiler'a güvenin.

Ekşi'den bir yorum.Katılıyorum.Bencede Ali ölmedi.

Aynen katılıyorum hocam. %99 böyledir bu durum.

Ali ölmez sanıyorum . O kadar basittir? Olmadı bas ittir .

Çok iyi bölümdü valla. Sanki bu sene bitecek bu dizi.

Bence de Ali ölmemiştir. Yoksa dizi izleyici kaybeder Tefo ile gıcık eyşan ile zibidi Cengiz ile gitmez bu dizi.

Ali'yi böyle göstermelerinin sebebi bence Ali'yi Ezel'e affettirmek içindi. Bundan sonra Ali de Ezel ile birlikte olacak. Başka türlü nasıl olursa olsun Ezel Ali'yi çok kolay bir şekilde affetmiş olacaktı hele ki Eren'in ölümünden de sonra. Ama şimdi bu barış çok güzel bir temele oturtulmuş oldu.

Zaten Ali ölmüş olursa büyük ihtimal diziyi izlemem :).

Ali ölecek. Ezel intikamını alacak bu sezonda. İkinci sezonda başka bir hikaye var. Hoşçakal kerpeten abi...

kerpeten ali ölmemis olsun ali tefo yine yan yana olsun

ayrica dizi gelecek sezonda devam edecekmis herhalde gelecek sezon dayinin dusmani ortaya cikar onun intikamini izleriz

bence bu sezon herkes gerçekleri öğrenir,tefo ezel in safında yer alır gelecek sezonda da hep birlikte dayının düşmanlarıyla baş etmeye çalışırlar;)

Ali yine sapasağlam :D Adam hastanede ameliyat sonrası bile o yatan haliyle doktorun boğazına bıçak dayıyo :D Uslanmaz bu...

dayinin düsmaninin adini ögrendik Kenan Birkan bakalim bu karakteri hangi oyuncu oynayacak herkes Sener Seni istiyor ama sener sen bana böyle bi teklif gelmedi demis

şener şen olmasın hocam üstadı görmek isterdik ama oynuyacak kişi yenilecek büyük ihtimal o yüzden başkası olsun. :)

Geri
Üst Alt