Cevap: Ezel

Uğur Yücel olabilir belki Kenan. Yaşı da uygun gibi.

Kenan Birkan, Ramiz Dayı'dan küçük olmalı anlatılanlara göre.

Bu yüzden Şener Şen oynayamaz.

Yalnız bu bölüm aştılar.Ne olduğunu daha hala tam anlayamadım tam.?Anlayan varsa tercüme edebilir mi?Son 3-4 dakika olanları.

Türkiye'de bundan daha iyisi yapılamaz.. Hatta dünya da bunun gibisi zor bile bulunur! Efsane dizi..

İnanılmaz bir finaldi.Keşke o 6 ay sonra kısmı olmasaydı anlamadım orayı :D

Abicim kim kimin tarafında anlamadım.Şebo dışında.Şebo karşıya geçmiş,aşk bitmiş.Ezel Dayı ile karşı saftamı yoksa yine onun tarafında mı?

Ali

Tefo

Ramiz

Ezel?

Cengiz

Eyşan

Kenan

Şebo

4-4 düello olacak seneye herhalde.

Ezel aynı tarafta tabiki ya ama şebodan emin değilim tefoyla muhabbetinde vardı bi şey ama...

Dayı da kendine yazık etmiş eğer o adama verdiği bıçak yüzünden sakat kaldıysa...

Ulen yanarım yanarım bu dizinin Türkiye'den çıkmasına yanarım.. Hayır amacım Türkiye'yi kötülemek değil ancak insanlar biz dizi yapamayız sanıyorlar sonuçta ilgi göstermiyorlar. Anasını satayım şu dizi Amerikan yapımı olsaydı Lostmuş, Prison Breakmış alayı toz duman olurlardı..

Bir dizinin "dünyada yok böyle dizi şu an" denilebilmesi için özgün bir hikâye olması şarttır.

Senaryo, daha doğrusu öykü Monte Kristo Kontu'dan araktır.

Ayrıca dizide çok kaliteli olan kadroda, Tuncel Kurtiz gibi vs. bu ülkedeki gerçekten iyi tiyatro oyuncuları bulunurken, başrolde, hayatında "sağa bak, sola bak, sırıt, pis pis bak, afferim süper oynadın!" gibi yönetmenler dışında hiç tiyatro yapmamış, gerçek bir oyunculuk sergilememiş ve bana göre tamamen barzo bir oyunculuğa sahip olan (hadi hakkını yemeyelim, Necati Şaşmaz'dan 1 gömlek üstündür) K. İmirzalıoğlu, başrolde oynuyor.

Bir dizinin "dünyada yok böyle dizi şu an" denilebilmesi için özgün bir hikâye olması şarttır.

Senaryo, daha doğrusu öykü Monte Kristo Kontu'dan araktır.

Ayrıca dizide çok kaliteli olan kadroda, Tuncel Kurtiz gibi vs. bu ülkedeki gerçekten iyi tiyatro oyuncuları bulunurken, başrolde, hayatında "sağa bak, sola bak, sırıt, pis pis bak, afferim süper oynadın!" gibi yönetmenler dışında hiç tiyatro yapmamış, gerçek bir oyunculuk sergilememiş ve bana göre tamamen barzo bir oyunculuğa sahip olan (hadi hakkını yemeyelim, Necati Şaşmaz'dan 1 gömlek üstündür) K. İmirzalıoğlu, başrolde oynuyor.

Ohaa Kenan İmirzalıoğlu mu barzo oyuncu? Açık ve net söyleyebilirim ki Hollywood'a açılsın her türlü dağıtır diyorum öyle bir oyunculuğu var kendisinin Amerika'da ve yahut Türkiye'de ki ünlü çoğu aktörün yanında Kenan harika oyuncudur.. Cansu Dere hırbosuna laf söyleyebilirsin bak :o

Bütün aile hatta apartman dizinin finalinde sevince boğuldu resmen. Ben yerimde duramadım:) Helal olsun mükkemmel bir iş çıkartıyorlar.

Bunları bir yana bırakırsak şu "Monte Cristo Kontundan arak" işlerini bırakalım. Bir tek siz okumadınız onu. Biliyoruz nerelerden alıntı yapıldığını lakin bu kötü birşey değildir. Zira dünya tarihinde tamamen orijinal çok çok az şey vardır denilebilir. Buna büyük hayranlıkla izlediğimiz-okuduğumuz Yüzüklerin Efendisi, Lost, Kara Kule, V for Vendetta gibi eserler de dahildir. Bunun gibi örnekler katlanabilir.

Bu konuşmalarda biraz sıkıntı var.

Kenan Birkan = Selçuk Yöntem Bİr yere yazın bunu :)
aynen ben de böyle düşünüyorum ve istiyorum.zaten aşkı memnu da ezel de ay yapım ın dizileri.yani selçuk yöntem le anlaşmak onlar için çok zor olmayacaktır.zaten yaşı falan da dayıdan anlatıldığı gibi küçük.zaten yakışırda :D bir de uzun zamandır kenan birkan ın gösterilmemiş olması bu ihtimali güçlendiriyor.çünkü aşkı memnu nun finalini bekliyor olabilirler.

adı duyulmamış biri kenan birkan olursa yazık olur o kadar gizeme.

sezon finali superdi hala etkisindeyim müthis yeni sezonu sabirsizlikla bekliyorum

Geri
Üst Alt