- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Cevap: Ezel
Uğur Yücel olabilir belki Kenan. Yaşı da uygun gibi.
Uğur Yücel olabilir belki Kenan. Yaşı da uygun gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye'de bundan daha iyisi yapılamaz.. Hatta dünya da bunun gibisi zor bile bulunur! Efsane dizi..
Bir dizinin "dünyada yok böyle dizi şu an" denilebilmesi için özgün bir hikâye olması şarttır.
Senaryo, daha doğrusu öykü Monte Kristo Kontu'dan araktır.
Ayrıca dizide çok kaliteli olan kadroda, Tuncel Kurtiz gibi vs. bu ülkedeki gerçekten iyi tiyatro oyuncuları bulunurken, başrolde, hayatında "sağa bak, sola bak, sırıt, pis pis bak, afferim süper oynadın!" gibi yönetmenler dışında hiç tiyatro yapmamış, gerçek bir oyunculuk sergilememiş ve bana göre tamamen barzo bir oyunculuğa sahip olan (hadi hakkını yemeyelim, Necati Şaşmaz'dan 1 gömlek üstündür) K. İmirzalıoğlu, başrolde oynuyor.
aynen ben de böyle düşünüyorum ve istiyorum.zaten aşkı memnu da ezel de ay yapım ın dizileri.yani selçuk yöntem le anlaşmak onlar için çok zor olmayacaktır.zaten yaşı falan da dayıdan anlatıldığı gibi küçük.zaten yakışırdaKenan Birkan = Selçuk Yöntem Bİr yere yazın bunu![]()