Umut Yaşar
Tecrübeli Üye
- 22 Kasım 2008
- 6.847
- 1
- 1.333
Cevap: Ezel
Ramiz bıçaklandı.
Ramiz bıçaklandı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dayı onun için kendisini feda ediyor bence, Ezel'i de arkasından gelemesin diye adamlara bırakıyor. Bunu Kenan Birkan da istemiş olabilir, eli kolu bağlansın, izlemek zorunda kalsın diye.
Dayı;
"Hoşçakal yeğen. Sen hayatın trenini kaçırma istedim, ben sonkabadayının son trenini..." diyor. Bu kesinlikle satış değildir. Zaten fragmanın başında da bahsediyor "Kandan daha önemli bağlar vardır hayatta" diye. Ezel'i kastediyor.
Bir de Eyşan Cengiz'den gerçeği öğrendikten sonra(Cengiz söylüyor yani aslında) Ezel'i korumak için öyle davranıyor. Kenan Birkan'dan intikamını almak için de onun yanında kalıyor.
Hepsi tahmin bunların tabii.
Akın ve Emre'nin mesajlarına bakınca Behlül, dayıya bir yamuk mu yaptı da ırzına mı geçmek istedi diye düşündüm. Allah'tan bıçaklandığını söylemiş Umut.
İlkini tutturdum. Bakalım ikincisi de doğru muymuş.
Bu arada dayı ölemez. 1. sezon finalinde verilen 6 ay sonra görüntüsünde vardı çünkü. Sakat kalacak muhtemelen, ama kalbinden bıçaklanıp o şekilde sakat kalmak da biraz enteresan olur.

dayi ölmez ama sakat kalacak , yalniz kivanc dayi yi bicakladi diye dalmasinlar adama sokakta felan olur mu olur valla