Cevap: Ezel

Akın ve Emre'nin mesajlarına bakınca Behlül, dayıya bir yamuk mu yaptı da ırzına mı geçmek istedi diye düşündüm. Allah'tan bıçaklandığını söylemiş Umut.

Dayı onun için kendisini feda ediyor bence, Ezel'i de arkasından gelemesin diye adamlara bırakıyor. Bunu Kenan Birkan da istemiş olabilir, eli kolu bağlansın, izlemek zorunda kalsın diye.

Dayı;

"Hoşçakal yeğen. Sen hayatın trenini kaçırma istedim, ben sonkabadayının son trenini..." diyor. Bu kesinlikle satış değildir. Zaten fragmanın başında da bahsediyor "Kandan daha önemli bağlar vardır hayatta" diye. Ezel'i kastediyor.

Bir de Eyşan Cengiz'den gerçeği öğrendikten sonra(Cengiz söylüyor yani aslında) Ezel'i korumak için öyle davranıyor. Kenan Birkan'dan intikamını almak için de onun yanında kalıyor.

Hepsi tahmin bunların tabii.

İlkini tutturdum. Bakalım ikincisi de doğru muymuş.

Bu arada dayı ölemez. 1. sezon finalinde verilen 6 ay sonra görüntüsünde vardı çünkü. Sakat kalacak muhtemelen, ama kalbinden bıçaklanıp o şekilde sakat kalmak da biraz enteresan olur.

İlkini tutturdum. Bakalım ikincisi de doğru muymuş.

Bu arada dayı ölemez. 1. sezon finalinde verilen 6 ay sonra görüntüsünde vardı çünkü. Sakat kalacak muhtemelen, ama kalbinden bıçaklanıp o şekilde sakat kalmak da biraz enteresan olur.

Evet,dayıyı biraz daha pasivize edecekler hikayede.Ezel ağırlıklı olacak gibi.

Dayı ölünce, biz de ölmüş sayıldık...

dayının ölümüne üzüldük tabi o ayrı, ama kalbinden bıçaklanp sakat kalırsa problem olur.ölen adam gibi ölsün her dizi için böyle.

Ölmedi yahu dayı... Kesinlikle eminim buna. Espri yaptım.

sen söyledin diye öldüğünü sanmam gibi bişey yok zaten:D

söylediğim eğer sakat kalacakdıysa kalbinden bıçaklanmaması gerekirdi,madem yedin kalbinden bıçağı öleceksin arkadaş; senariste-yönetmene sitemim:)

Şimdi ne oldu beyler Dayi öldü mü ?

Kalbinden bıçaklandıktan sonra 5 dakika takır takır konuşuyordu valla,normalde 4-5 saniyede ölmesi gerekmiyormuydu?:D

Ya olmedi ama sakat kalmasina bu mu yol acti o tartisilir. Cunku 6 ay sonrasinda kanli canli adam, ha ama biz size yine fake attik derlerse bilemem.

dayi ölmez ama sakat kalacak , yalniz kivanc dayi yi bicakladi diye dalmasinlar adama sokakta felan olur mu olur valla

Geri
Üst Alt