- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Cevap: Ezel
Bu hafta bolum yok. Ejder Kapanı oynayacak.
Bu hafta bolum yok. Ejder Kapanı oynayacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakın harbi mükemmel bir teorim var;
Şimdi Kenan Mert'i bilerek öldürtmedi. Zaten bastıra bastıra söyledi "Ne gereksiz iş, ne gereksiz iş..." diye. Kardeş öldürme fetişi de yok dolayısıyla o yalan. Kardeşinin öldürülmesine asıl takan Eyşan. İntikamını bu şekilde aldı. Zaten 6 ay sonra diye verilen görüntülerde(1. sezon finali) Kenan'ın arkasında duruyordu, onun yanındaydı yani. Hatta Kenan Birkan Eyşan'ı Temmuz'la tanıştırdığında "Emri sana ben vereceğim, benim dediğimi yapacaksın" demişti. Sonra bizim psiko da telefonda "Sizinle çalışmak güzel" falan dedi.
Aslında baya bariz Eyşan şu anda hain. Kenan da arayıp haber verdi zaten "Kaç" diye.
Bugüne kadar tüm tahminlerim tuttu, bakalım bu ne olacak
Cengiz de arabadan indiğinde büyük ihtimalle polisleri çağırdı. Karakola gitti vs. O sahneyi de boşa yapmamışlardır. Saldırı da bu şekilde iptal olacak bence.
Gelecek hafta Ejder Kapani varmis atv'de.
Yok o sahneyi demiyorum. 3-4 bölüm önce bir sahne vardi hani Cengiz Eysan'nin yanina gittiydi ve Eysan'a Bahar'i kimin öldürdügünü söylediydi. O sahnenin tamini daha göstermediler.![]()
O sahnenin tamini gösterecekler gelecek bölümde bence. Ve Cengiz yine hain cikacak.
Alinin Cengize Silah verdiği sahne yarmıştır.![]()