Cevap: Ezel

Bu hafta bolum yok. Ejder Kapanı oynayacak.

Yalnız Ufuk Bayraktar(Karaeski'nin gençliği) neler yapıyor yahu?

Adam mükemmel bir performans veriyor. Tuncel Kurtiz-Haluk Bilginer gibi üstadların yanında bile parlıyor, gerçekten inanılmaz. Ki Kenan, Barış Falay ve Yiğit Özşener de azımsanacak adamlar değil...

Ben bu şehre işte o masada oturmaya geldim çocuk...

Bakın harbi mükemmel bir teorim var;

Şimdi Kenan Mert'i bilerek öldürtmedi. Zaten bastıra bastıra söyledi "Ne gereksiz iş, ne gereksiz iş..." diye. Kardeş öldürme fetişi de yok dolayısıyla o yalan. Kardeşinin öldürülmesine asıl takan Eyşan. İntikamını bu şekilde aldı. Zaten 6 ay sonra diye verilen görüntülerde(1. sezon finali) Kenan'ın arkasında duruyordu, onun yanındaydı yani. Hatta Kenan Birkan Eyşan'ı Temmuz'la tanıştırdığında "Emri sana ben vereceğim, benim dediğimi yapacaksın" demişti. Sonra bizim psiko da telefonda "Sizinle çalışmak güzel" falan dedi.

Aslında baya bariz Eyşan şu anda hain. Kenan da arayıp haber verdi zaten "Kaç" diye.

Bugüne kadar tüm tahminlerim tuttu, bakalım bu ne olacak:)

Cengiz de arabadan indiğinde büyük ihtimalle polisleri çağırdı. Karakola gitti vs. O sahneyi de boşa yapmamışlardır. Saldırı da bu şekilde iptal olacak bence.

Eyşan'ın oyunu da olabilirdi o :) Yani Eyşan, Ezel için çalışan biri olabilir o son sahnede.

Cengiz hain çıkacak demiştim ve dediğim şartlarda yerine gelmiş. Para, şan, şöhret için ama Eyşan'ı bende tahmin etmiyordum :)

Sebnem, Eysan ve Cengiz bunlar hain.

Gelecek hafta Ejder Kapani varmis atv'de.

Yok o sahneyi demiyorum. 3-4 bölüm önce bir sahne vardi hani Cengiz Eysan'nin yanina gittiydi ve Eysan'a Bahar'i kimin öldürdügünü söylediydi. O sahnenin tamini daha göstermediler. :)

:asd:

O sahnenin tamini gösterecekler gelecek bölümde bence. Ve Cengiz yine hain cikacak.

O sahneyi göstermediler ama Cengiz telefonda Ezel'e söyledi iste ben seni orda yine sattim diye. :D

Eyşanın güçlü, ayakları yere basan kadın tripleri çok baydı artık. Otursun oturduğu yerde evinin kadını olsun biraz :)

Şebnem de hain. Kenan'a, Ezel'in tüm gerçeklerini Şebnem söyledi yada Şebnem de hain olacak :)

Tefo'nun sahnesi kadar komik bir sahne yoktu dün. Ben çatal tutamam. Ben silah tutarım. :D

Ekşi'de de yazmış biri. 1971 yılında otellerde kartlı kapı sistemi mi vardı ? :asd:

O kartlı kapı 2010 İstanbul - cengizin odaya giriş sahnesi değil miydi?

38680765.jpg

2010

64153733.jpg

1971

Geri
Üst Alt