Cevap: Ezel

tefosuz ezel olurmu be. bu adam ve dayı götürüyordu filmi. 2 side rahmetli oldu rezillik..

ezzel dizi müzikleri albümü çıkmış.38 parçadan oluşuyor.

Kötüydü bölüm ama yine demek ayip olur. Özellikle gecen hafta ki bölümü begenmeyen, dizi falan izlemesin.

[video=youtube;Hx03d-A07NY]https://www.youtube.com/watch?v=Hx03d-A07NY&feature=channel_video_title[/video]

Anlasilan bu bolumde de Temmuz olmeyecek. Muhtemelen son bolume kadar boyle gider veya sondan 2. bolumde Temmuz olur, son bolum Kenanla Cengiz falan. Insanlar daha fazla aksiyon gormek istiyor ama yine yok yine yok. Bu acidan bu dizi bir cok bolumde geride kaldi malesef, daha fazla aksiyon olsaydi cok daha guzel bi dizi ortaya cikardi.

ezel53_6_d.jpg

temmuz ölüyor en sonunda:sgr:

Temmuz oldu, şükürler olsun vallahi mutlu oldum. :)

Kim ne derse desin Temmuz bu dizi'ye ayri bi renk katiyordu. Öldü diye sevindim ama diger yandan uzuldum.

Evet dizi haziran ayinda bitecek, yazik oldu acikcasi. Uzatilmamasi gereken diziler bile 5,6 sezon uzatiliyor, bu dizi ise 2 sezonda bitecek. Uzatilmasini isterdim ama ne kadar uzatabilirsin ki bu dizi'yi? Yani tadinda birakmak lazim hersey'i.

Acikcasi bu dizi'nin bitmesini kabul edebilirim ama 1 sartla o da Kenan Imirzalioglu'nun yeni dizisinin Deli Yurek, Aci Hayat, Ezel falan gibi birsey olmasidir.

Ingiliz Kemal diye bi dizi'de oynayacakmis oyle birsey okumustum, dizi'nin adina bakacak olursam eski yillardan birsey olacak herhalde "Karadaglilar, Hersey'e ragmen, Hanimin ciftligi" gibi eskiye dayanan bir dizi olacak herhalde ki bu benim icin buyuk bi hayal kirikligi olur.

Bu ne ya yeni bolum yok. Insan resmi siteye bi gerekce yazardi, kafalarina gore takiliyorlar iste. Sinir oluyorum boylelerine, tekrari varmis. Ne gerek yahu ne gerek? Koyun iste yeni bolumu hayret birsey.

68. bolum fragmanini izledim, Kenan kendini öldürmez fakat orasi sacma olmus. Aslinda Ezel orda "Benim seni nasil öldürecegimi vs vs" demesi gerekirdi, daha iyi olurdu.

Geri
Üst Alt