Cevap: Ezel

Temmuz ölmeden önce şu bade salağını öldürseydi en hayırlı cinayetini işlemiş olurdu, dizi de bu kazmadan kurtulmuş olurdu.

Kaan Kural gibi ohohohohoh demek istiyorum ; Adamların yazmış olduğu senaryoya bakar mısın ...

Kenan Birkan'ın ölüm planı efsane olur ...

"ihanet onları ayırdı, intikam birleştirecek..."

filmin yeni sezon giriş cümlesiydi. işte dizi böyle yapılır arkadaş !

Bu final değil mi şimdi, bu finaldi deseler yadırgamam. İnanılmaz, müthiş olmuş.

Son yıllara damgasını vurdu.

bu ezel neyin nesi:D.gerçekten harikulade bir bölümdü.Türk tv tarihinin en güzel dizi bölümlerinden biriydi.

Ezel'i ilk başlarda çok izliyordum, malum ev hanımları Eyşan & Ezel aşkını merak ediyorlardı, sonra filmin tam manasıyla bir aşk filmi olmadığı anlaşılınca izleyemez olduk, bugün izleme fırsatı buldum ve tabiri caiz ise dumur oldum.

Kenan'ın ölümü üzerine bir film yapılabilir, o kadar diyebilirim yani ...

Haftaya final olur heralde.Ya da Eyşan&Cengiz falan da öldürür öyle biter 1-2 bölüm daha.

Ve hala bu diziyi elestirenler var. :)

Tabi ki hatalar olacak, kücük sacmaliklar olacak, ama daha iyisi var mi Türkiye'de?

Olaganüstü bir bölüm daha, adamlar müthis yaziyor.

Valla her bi harekette diyordum, kesin oyun vardir diye, ama Ali falan vurulunca aklima bile gelmedi hic.

Tekrar söylüyorum ve abartmiyorum, cok yabanci dizi izledim. Güzel bir düblaj'la, dünyanin en iyi dizilerinden olur.

of ulan of ne bölümdü be müthisdi müthis bakalim final bölümü nasil olacak

Bu senaristin kafa nasıl çalışıyor arkadaş, bir oturup çay içmek isterdim bu elemanla. Mourinho olabilir senarist.

Dayı Ezel'e en son hasretler ölümle son bulur diye öğüt verdi.

Büyük ihtimalle Ezel ve Eyşan'ı da öldürecekler, kavuşturup final yapacaklar.

Fazla anlatmaya gerek yok, tek kelime yeter; mükemmel.

Ve hala bu diziyi elestirenler var. :)

Tabi ki hatalar olacak, kücük sacmaliklar olacak, ama daha iyisi var mi Türkiye'de?

Olaganüstü bir bölüm daha, adamlar müthis yaziyor.

Valla her bi harekette diyordum, kesin oyun vardir diye, ama Ali falan vurulunca aklima bile gelmedi hic.

Tekrar söylüyorum ve abartmiyorum, cok yabanci dizi izledim. Güzel bir düblaj'la, dünyanin en iyi dizilerinden olur.

Yabancılardan çok hasta olan var zaten youtube'ta translate translate diye kıvranıyorlar.

Benim de izlediğim en güzel bölümlerden biriydi.

Türk dizilerinin bir standartı varsa onu katlamış oldular bu bölümle.

Geri
Üst Alt