Bu arada dizinin bence en temel ve sevilmesi gereken yanı benzer hikayeleri yaşayan iki taraf olması.

****SPOILER YOK AMA OLABİLİR DE****
Örneğin birine şu yapıldı diyorsunuz karşıda aynısını yaşayan birisi var oluyor, Kenan Birkan'ın Ezel'e sen aslında bensin demesi ya da bu benim hikayem olsa temmuz benim tefomdu demesi de biraz bununla ilişkili. Tabii bir tarafı daha kötü yapan iki ana olay var.

Hayir ezel ve behzat c.yi erteledim bugune kadar ama baslarim ona da
Erdal Besikciogluyla 2.yil once migrosta karsilasip kisa bir konusma firsatim olmuştu kral adam :D
O seni daha çok sarabilir.

Ezel daha iyi olsa da Behzat Ç.'den daha çok keyif almıştım.

Aynen Cengiz efsanedir, Eyşan ile yemek yerken Levent Yüksel'in Zalim şarkısı çaldığı sahne muhteşem ötesidir.

DpYjDtDXUAAjUCz.jpg

Barışmışlar h.o

Baya hızlı gidiyorsun, dizi senaryo olarak gerçekten standardın üzerinde iyi bir senaryo ama o kadar da değil. Mesela daha Ömer'e kurulan ilk tuzak ve hapse girmesinde ciddi bir mantık hatası var bilmem fark ettin mi ?

2 haftaya kalmaz bitiririm 7.bölümdeyim

ben de bu sene her gün 1 bölüm izleye izleye bitirdim. muazzam bir dizi öyle ki ters köşenin ters köşesinin ter köşesi var la

Baya hızlı gidiyorsun, dizi senaryo olarak gerçekten standardın üzerinde iyi bir senaryo ama o kadar da değil. Mesela daha Ömer'e kurulan ilk tuzak ve hapse girmesinde ciddi bir mantık hatası var bilmem fark ettin mi ?

Mantık hatası olmayan film yoktur varsa da seyir zevki düşüktür muhtemelen.

bu diziyi izleyen cok acik bicimde homofobiktir

Ömer'in hapse girmesinde olan delillerden biri olan silah da parmak izi var, ama nedense kimse demiyor bu adamın barut testi negatif değil mi diye. Bence bu hatayı seyir zevkini düşürmeden de çözebilirlerdi.

Mantık hatası olmayan film yoktur varsa da seyir zevki düşüktür muhtemelen.

Son düzenleme:
ramiz dayinin mezarina gidelim topluca beyler iclendim.

Geri
Üst Alt