Cevap: Ezel

Şimdilik 4 bölümlük girdi.Çoğu dizide böyle zaten,bir karakter sokarlar sonradan.Kısa bir sözleşme yaparlar ,baktılar ki bu karakter diziye çok yakıştı,tuttu daha uzun vadeli bir sözleşme yapılır.4 bölüm sonra ölecek,çıkacak diyemeyiz şimdiden.Kıvanç 4 bölüm için mi vazgeçti Amerika eğitiminden yani.

Yeni izledim.

Senaristler heryerinizden öpüyorum.

Bakalım bu gece ilk defa diziyi izleyeceğim, konusunu biliyorum, 3-4 bölüm çat pat izledim. Beklediğim etkiyi alabilecek miyim, çok meraktayım :)

Şimdi izledim bölümü,gerçekten muhteşem. Bir de Kıvanç Tatlıtuğ olmasa kral olcakmış :)

Her an Behlül kaçarrr diyecek diye bekliyorum :D

Haluk Bilginer efsane oyunculuk performansı gösteriyor, beklentim büyüktü ama beklentimi inanılmaz aştı. Kıvanç Tatlıtuğ da iyidir :)

Behlül varken eyşana rahat yok. Her an bir kazaya kurban gidebilir eyşan. Ezel duyarsa kan çıkar. Ezel akıllı olsunda behlüle bi kız ayarlasın, yoksa eyşanında sonu bihter gibi olabilir. :D

Yeni Zelanda'ya gitmeden önce kaldığım yerden seyretmeye devam edeyim dedim fakat unutmuşum neler olup bittiğini :) 1. bölümden tekrar başlayacağım bakalım.

Haluk Bilginer tren garında Ezel'le konuşurken öyle bir durdu ki bir an, resmen Jokeri gördüm yahu:) Müthiş adam...

hahaha o sahnede koptum kötü bi adam kenan ama komik tarafida var

Kıvanç önce gittin Aşk-ı Memnuda kimi bulduysan götürdün millet zaten sana ters, şimdi gidip de dayıyı veya yakınlarından birini öldürürsen sokağa çıkartmazlar linç ederler yemin ediyorum :D

Bu arada dayının 6 ay sonra gördüğümüz yürüyememe sebebi bu kurşun sanırım.

fragman müthiş yanlız.gel p.tesi gel.

Kivanc Tatlitug'un acikcasi bu kadar iyi psikopat rolu yapabilecegini dusunmemistim. Behlul hallerinden sonra iyi kivirdi yani.

Geri
Üst Alt