Cevap: Ezel

Bi b.k anlamadım bu bölümden.

Bu bölümün yıldızı kırmızı Corvette'di.:asd:

Cengiz yine Ömer'i satti gibi.

Türkiye'de Ezel gibi bir dizi var arkadaş..

"8" karakteri iyi olmuş Kıvanç iyi becerdi işi, sürekli olsa daha iyi olurdu konuk oyuncuymuş. Bence birkaç bölüm sonra kaybolup, son bölümde geri döner tetiği sıkmak için =)

ulan behlül bile iyi oynamaya baslamis bu dizi de böylelikle bu dizinin ne kadar mükemmel bi dizi oldugunu gösterir

Çook iyiydi yine...

--------Spoiler------------

Ah be dayı, o komisere gömecektin kafayı...

-------spoiler----------

Dayının gençliğini oynayan eleman çok iyi. Zaten avrupadaki festivallerden ödüllü birisi. Tam Tony Montana yahu...

Yalnız ben böyle bir aşkın olabileceğine inanmıyorum. Yaşananlardan sonra baban olsa kesersin arkadaş ne aşkı, sevgisi yahu:)

Bu arada Cengiz bu kez satmadı bence Ezel'i. Doğruyu söyledi. Eyşan da Ezel gitsin kurtulsun diye diğer türlü davrandı.

8 iyi olmuş ama çabuk öldürmeseler kendisini daha iyiydi.Ne yazık ki yönetmenler birkaç bölüm sonra bunun olacağının sinyallerini verdi Ntv'deki canlı yayında.

------Spoiler------

8 karakteri 4 bölümlük.

Ezel 4.bölüm sonunda veya 5. bölümde öldürecekmiş 8'i.

Benim bildiğim bu.

Umduğum ise daha uzun süreyle dizide rol alması.

------Spoiler------

Cengiz'in bi daha satacağını sanmıyorum Ömer'i.

Dayı onun için kendisini feda ediyor bence, Ezel'i de arkasından gelemesin diye adamlara bırakıyor. Bunu Kenan Birkan da istemiş olabilir, eli kolu bağlansın, izlemek zorunda kalsın diye.

Dayı;

"Hoşçakal yeğen. Sen hayatın trenini kaçırma istedim, ben sonkabadayının son trenini..." diyor. Bu kesinlikle satış değildir. Zaten fragmanın başında da bahsediyor "Kandan daha önemli bağlar vardır hayatta" diye. Ezel'i kastediyor.

Bir de Eyşan Cengiz'den gerçeği öğrendikten sonra(Cengiz söylüyor yani aslında) Ezel'i korumak için öyle davranıyor. Kenan Birkan'dan intikamını almak için de onun yanında kalıyor.

Hepsi tahmin bunların tabii.

Dayı onun için kendisini feda ediyor bence, Ezel'i de arkasından gelemesin diye adamlara bırakıyor. Bunu Kenan Birkan da istemiş olabilir, eli kolu bağlansın, izlemek zorunda kalsın diye.

Dayı;

"Hoşçakal yeğen. Sen hayatın trenini kaçırma istedim, ben sonkabadayının son trenini..." diyor. Bu kesinlikle satış değildir. Zaten fragmanın başında da bahsediyor "Kandan daha önemli bağlar vardır hayatta" diye. Ezel'i kastediyor.

Bir de Cansu Dere Cengiz'den gerçeği öğrendikten sonra(Cengiz söylüyor yani aslında) Ezel'i korumak için öyle davranıyor. Kenan Birkan'dan intikamını almak için de onun yanında kalıyor.

Hepsi tahmin bunların tabii.

ilk tahmin çok iyi artık bende öyle düşünüyorum:)

ama 2.si olmadı:sad007: cengiz net sattı ezeli..

EZEL 36. BÖLÜM TÜYOLAR:

"Aile güven de verir. Aile ölüm de getirir..."

8, Azad ile bir konuşma yapıyor. Bakalım aileden biri 8'i etkileyebilecek mi?

8, bizimkilerle de uğraşmaya başlıyor.

Bu bölüm iki kişinin başı cidden dertte... Bölüm sonunda Ezel tarafından iki kişi ........( cümlenin devamını siz tamamlayın.)

Ezel sonunda heyecanlı olmaya başlıyor galiba..

"SON KABADAYI"

Ramiz ve Kenan'ın geçmişteki hikayelerini görmeye devam ediyoruz.

Ramiz, 8 ile konuştuktan sonra Kenan'a gidiyor.

Ali ve Cengiz sürekli Ezel'in peşinde...

Bu ikisinin eğlenceli diyalogları var bu bölüm...

Kenan ve 8 arasındaki bir ritüele tanık olacağız. Kenan'ın 8'in beynini nelerle doldurduğunu anlayacağız.

Ezel'in elinden her şeyi alınıyor. Tevfik ve Şebnem pahada ağır malları kurtarmaya çalışıyorlar.

Aile toplanıyor. Ramiz,Ezel,Selma ve Azad...Ramiz'in anlatacakları var. Azad kızgın...

Ramiz,Ezel'i gerçek ailesinin yanına gönderiyor.

Azad,8 ile konuşmayı deniyor Bakalım işe yarayacak mı?

Bu bölüm sadece Şebnem'e bir şey olmuyor. Olacaklara kendinizi hazırlayın bence...

RAMİZ

Kim saldıysa bizi bu dünyaya, kim izin verdiyse yaptığımız herşeye. Ezel, o artık bizi geri çağırıyor.

Verdiğini aldık tepe tepe. Şimdi alacağını vermemiz gerek, yeğen.

Yazi okunmasin diye beyaz yaptim. Okumak isteyenler yukardaki bos bölgeyi isaretlesinler. Ezel'in setinde calisan herfiten alinan bilgiler bunlar. :D

Geri
Üst Alt