Cevap: Ezel

Ramiz ölmeyecek zaten. Geçen sezonun son bölümünün bitiş sahnesinde hatırlarsanız 6 ay sonra demişti ve Ramiz tekerlekli sandalye ile kumar masasına gelmişti.

Bu sezon o 6 aylık bölümü anlatıyorlar ve dayı bu yaralanmanın ardından beklediğim gibi felç kalacaktır :)

EZEL 36. BÖLÜM TÜYOLAR:

"Aile güven de verir. Aile ölüm de getirir..."

8, Azad ile bir konuşma yapıyor. Bakalım aileden biri 8'i etkileyebilecek mi?

8, bizimkilerle de uğraşmaya başlıyor.

Bu bölüm iki kişinin başı cidden dertte... Bölüm sonunda Ezel tarafından iki kişi ........( cümlenin devamını siz tamamlayın.)

Ezel sonunda heyecanlı olmaya başlıyor galiba..

"SON KABADAYI"

Ramiz ve Kenan'ın geçmişteki hikayelerini görmeye devam ediyoruz.

Ramiz, 8 ile konuştuktan sonra Kenan'a gidiyor.

Ali ve Cengiz sürekli Ezel'in peşinde...

Bu ikisinin eğlenceli diyalogları var bu bölüm...

Kenan ve 8 arasındaki bir ritüele tanık olacağız. Kenan'ın 8'in beynini nelerle doldurduğunu anlayacağız.

Ezel'in elinden her şeyi alınıyor. Tevfik ve Şebnem pahada ağır malları kurtarmaya çalışıyorlar.

Aile toplanıyor. Ramiz,Ezel,Selma ve Azad...Ramiz'in anlatacakları var. Azad kızgın...

Ramiz,Ezel'i gerçek ailesinin yanına gönderiyor.

Azad,8 ile konuşmayı deniyor Bakalım işe yarayacak mı?

Bu bölüm sadece Şebnem'e bir şey olmuyor. Olacaklara kendinizi hazırlayın bence...

RAMİZ

Kim saldıysa bizi bu dünyaya, kim izin verdiyse yaptığımız herşeye. Ezel, o artık bizi geri çağırıyor.

Verdiğini aldık tepe tepe. Şimdi alacağını vermemiz gerek, yeğen.

Yazi okunmasin diye beyaz yaptim. Okumak isteyenler yukardaki bos bölgeyi isaretlesinler. Ezel'in setinde calisan herfiten alinan bilgiler bunlar. :D

:asd:

Hepside tuttu. :D

-Gitme kızım! Seni öldürürler!

-Üzülür müsün?

-Kahrolurum kızım kahrolurum!

İşte bu sahnede hayran kalmıştım Azad'a yani Burçin Terzioğluna. O ne biçim "üzülür müsün?" demektir arkadaş.

Dün de buna benzer bir performans sergiledi. Eski günleri yad etti...

Dayının gençliğini oynayan eleman da çok iyi gerçekten.

"Ben bu şehre işte o masada oturmaya geldim, çocuk..."

Ezel Ocak yada Subat'ta biticekmis.

Beyler Behlül o sarışın kızı damarından kesip ''1 saat sonra ölecek demesi'' tesadüf değil.Bu en basit numaralardan biridir;Behlül bıçaklar hakkında bilgili biri olduğunu göstermek için koyulmul bir sahne.Ne dedesini öldürmek istiyor ne de Kenan'a ihanet etmek istiyor.O yüzden de felç bırakacak bir noktadan sapladı bıçağı.

[video=youtube;yPRxglPDaiM]https://www.youtube.com/watch?v=yPRxglPDaiM[/video]

o sekiz ezele nasil vuruyor lan:D ucarak

ama ondan sonra ezel sekizi öldürüyor galiba

Zaten Sekiz rolunun 4-5 bolumluk bir rol oldugu aciklanmisti. Bu 2. ya da 3.bolum olacak herhalde.

Arkadaşlar, bu diziyi bi sene boyunca izlemedim ama herkesten duymak artık gına getirdi, ve son 1 2 bölümüne baktım. Fakat bu dizinin konusunun ne olduğunu bi türlü çıkaramadım. Acaba konuyu bilen, anlatılmak istenen amacı anlayan varsa biraz bahsedebilir mi?

ya bu milliyet.com ana sayfadan 8in nasıl öleceğini vermiş "p.tesi yayınlanıcak bölümü ele geçirdik" diye.adamlar her bölüm sonrası karalama amaçlı haber yaptılar olmadı şimdide diziyi sabote ediyorlar:o

yani nette muhtelif yerlerde var zaten ama zaten önceden öğrenmek isteyen arayıp buluyor,bunu insanların gözüne sokmaya gerek yok.herhangi bi yaptırımı varmı acaba bunun?

Son bölümü izledim sadece şu ana kadar,ilk bölümleri izlememe gerek var mı ?

Bu kadar karmaşık bir senaryosu olan dizinin sadece son bölümü izleyip ilk bölümleri izlememe gerek var mı sorusu komik geldi :D

Bazı diziler öyle olmuyorda o yüzden sordum.:D

Kıvanç Tatlıtuğ kendi isteğiyle para almadan oynamış "8" rolünü bu arada. Yaş olayının saçmalığı biraz da ondan kaynaklandı sanırım.

Geri
Üst Alt