Cevap: Ezel

Hain dayı cıkarsa oha hasssss kutukolana koyım vay anneni hay babanın sarap canagına demem yani.

asıl satan ezeli cengiz işte.kenan üstüne eyşanı arayıp ona da bi şans verdi. 2si birden kalkıcaklar ordan.kenanın tarafına resmen geçicekler.

Beklenmedik birisi rahat olun.

bence hain eysan degil ezelin ömer oldugunu kenan birkan söylemisti eysana önce den bilmiyordu ki hain ali yada cengiz

Bence hain Cengiz.

Benim kuzen geldi, bugün. Seviyor bu diziyi çok. İzledi. En nihayetinde bende izlemek zorunda kaldım :) Şu dikkatimi çekti; (İlk defa izliyorum) dizinin her sahnesi müzikle destekleniyor. Arka fonda, her sahne için müzik çalıyor. Dikkat ettim ona. :) Bu ekstra galiba. Birde oyunculuklar çok iyi. Kenan öttürdü resmen. Dayı ile konuştuğu sahnede ağlarken müthiş rol yaptı. Birde son olarak; Dayı ile konuşmaya gelen biri vardı, ismini bilmiyorum (Çocuğun kardeşi öldü dayı, sen böyle değildin tarzında konuşmalar yaptı çekti gitti) Dayı ile konuştuğu sahnede resmen çok etkiledi. Oyunculukları mükemmel. Çok tarz konuşuyorlar. Sözler çok yerinde. Güzeel.

Ya Ezel kalkıp giderse masadan? Ya da dayı birden bire ayaklanırsa ne olacak :) Ölüm korkusu herşeyi yaptırır adama :)

Bence Cengiz, cünkü hala Eysan'a ne dedigini bilmiyoruz Bahar'in katili hakkinda. :) Bayram nedeniyle gelecek hafta Ezel yokmus, yani 2 hafta bekleyecez daha. :(

Bence Cengiz, cünkü hala Eysan'a ne dedigini bilmiyoruz Bahar'in katili hakkinda. :) Bayram nedeniyle gelecek hafta Ezel yokmus, yani 2 hafta bekleyecez daha. :(

hadi ya.ulan tatil işte yayınlayın reyting rekoru kırın:)

o sahneyi de verdiler.alinin dükkanda, eyşan cengize baharın ölümünü gördüm demiştin diye sze giriyodu ki cengiz lafı değiştirip mertin öldüğünü söyledi.

sonuç cengiz sattı zaten zamanında ezeli.

hadi ya.ulan tatil işte yayınlayın reyting rekoru kırın:)

o sahneyi de verdiler.alinin dükkanda, eyşan cengize baharın ölümünü gördüm demiştin diye sze giriyodu ki cengiz lafı değiştirip mertin öldüğünü söyledi.

sonuç cengiz sattı zaten zamanında ezeli.

Gelecek hafta Ejder Kapani varmis atv'de.

Yok o sahneyi demiyorum. 3-4 bölüm önce bir sahne vardi hani Cengiz Eysan'nin yanina gittiydi ve Eysan'a Bahar'i kimin öldürdügünü söylediydi. O sahnenin tamini daha göstermediler. :)

Gelecek hafta Ejder Kapani varmis atv'de.

Yok o sahneyi demiyorum. 3-4 bölüm önce bir sahne vardi hani Cengiz Eysan'nin yanina gittiydi ve Eysan'a Bahar'i kimin öldürdügünü söylediydi. O sahnenin tamini daha göstermediler. :)

aynı şeyden bahsediyoruz.senin söylediğin sahneye gönderme yapıldı ,benim anlattığım sahne de:D

Geri
Üst Alt