Cevap: Ezel

Benim de aklıma ilk Şebnem geldi.Senaristleri biliyoruz,şaşırtma konusunda çok uğraşıyolar.Cengiz'in satmasının seyircide çok büyük bi etkilenme yapmayacağını biliyorlar onlar da.Hem geçen sezonun sonunda Şebnem Kenan'ın yanındaydı sanki.

Hain Mümtaz baba.

Öyle bir bölüm çektiler ki herkesin yapabileceği hakkında şüphe oluşturdular. Kenan Birkan'ın Eyşan'ı telefonla arayıp yanına çağırması, Cengiz'in arabadan inip "Sizi kurtaracağım" muhabbeti yapması, Şebnem'in eski işlere geri dönmek istememesi ve bir otelin suitinde yaşama hevesi vs. Bunların üçü de hain çıkabilir ama sezinlediğim kadarıyla en büyük şüpheleri Ali'nin üzerinde topladılar. Bölümün ortalarında Ramiz Dayı'nın "Hain Ali olabilir. Zamanında seni neden sattığını açıklamadı" sözü hainin Ali olabileceği ihtimalini güçlendiriyor. Ayrıca Temmuz'un telefonda konuştuğu ve "Seninle birlikte çalışmak ilginç olacak" sözü de Ali'yi işaret ediyor gibi. Çünkü Temmuz'un bu sözü söylemeye en yakın olduğu kişi zamanında parmağını kesen Ali olmalı. Ali'nin Ömer'e tekrar ihanet edeceği içime sinmiyor. Ali karakteri dizide en sevdiğim karakter onun kötüler safında olması hoşuma gitmez. Ancak en olası ihtimal Ali gibi gözüküyor. Zira son sahnede tüm hain adayları tek tek gösterilirken Ali en sona bırakıldı ve bölümün sona erdiği sahnede de Temmuz arabadan masaya doğru bakarken Ali'nin görüntüsü belirdi.

Yine de tüm ters köşeleri göz önünde bulundurursak masadan kimsenin hain olmadığı sonucu da çıkabilir. Ayrıca Ramiz Dayı'nın bu kadar rahat olmasının altında da bir şeyler gizli. Tamam hain masadan kalkan biri olacak ama sonuçta Temmuz ve ekibi orayı taradığında herkes ölecek. Hainin x olması ya da y olması bir şeyi değiştirmez bu durumda. Bence Ramiz Dayı yine bir tuzak kurmuştur ve Temmuz'a orada ateş etme şansı tanımaz. Belki de Temmuz'un yanındaki adamlar Ramiz Dayı'nın adamları. Ya da saklanan başka bir yerde. Her ne olursa olsun Ramiz Dayı bile bile lades deyip oturmaz o masaya. Öyle olmalı..

Hain Selma hanimda olabilir yada Sebnem.

Size güzel bi kıyak yapayim.

Hainin kim olduğu aslında sezon finalinde "bu neden böyle bitti ya hiçbişe anlamadım" derken biraz kopya verilmiş.

YouTube - EZEL 33. Bölüm 13.Kısım 21 Haziran 2010

YouTube - EZEL 33. Bölüm 14.Kısım Son 21 Haziran 2010

Dizi normal seyrini sürdürürken birden 6 ay sonra diyerek ileriyi gösteren parçalara geçiliyor,

zira benim yukarıda verdiğim kısımlardan önceki bölümleri izleyecek olursanız, göreceksiniz.

Dayı tekerlekli sandalyede, yani şuanki hali.

Hain büyük ihtimalle Eyşan, çünkü oyuna başlayacaklar, Eyşan, Kenan Birkan'ın arkasında duruyor.

Yalnız Cengiz ve Şebnem'in olayına anlam veremedim, onlar da hain olabilirler.

Özellikle üstte verdiğim kısmı izlerseniz göreceksiniz.

Kemal sunalın inek saban tiplemesindeki gibi icimizde hain var:D

Hain mert beyler,aslında ölmedi başından beri kenan birkanın adamıydı.

Size güzel bi kıyak yapayim.

Hainin kim olduğu aslında sezon finalinde "bu neden böyle bitti ya hiçbişe anlamadım" derken biraz kopya verilmiş.

YouTube - EZEL 33. Bölüm 13.Kısım 21 Haziran 2010

YouTube - EZEL 33. Bölüm 14.Kısım Son 21 Haziran 2010

Dizi normal seyrini sürdürürken birden 6 ay sonra diyerek ileriyi gösteren parçalara geçiliyor,

zira benim yukarıda verdiğim kısımlardan önceki bölümleri izleyecek olursanız, göreceksiniz.

Dayı tekerlekli sandalyede, yani şuanki hali.

Hain büyük ihtimalle Eyşan, çünkü oyuna başlayacaklar, Eyşan, Kenan Birkan'ın arkasında duruyor.

Yalnız Cengiz ve Şebnem'in olayına anlam veremedim, onlar da hain olabilirler.

Özellikle üstte verdiğim kısmı izlerseniz göreceksiniz.
Bence Cengiz'e Kenan Birkan yeniden para, şan, şöhret vaad edecek o da yeniden satacak Ezel'i :)

Len hain kenan olmasın sakın. Belkide hain falan yoktur. Ya da dayının gençlik hali hain olabilir, dayının 2010 versiyonu hainlik etmez. Bunların hiçbiri değilse geriye bir tek ihtimal kalıyor, hain Can. Karmaşık işler bunlar, uzak durmak gerek. :D

Ezel'in kendisi olabilir. İkinci bir karakteri vardır geceleri harekete geçen falan. Dayı da zorla söylettirdi ya "Hain benim dayıı" diye.

Fight Club hesabı;):D

Bakın harbi mükemmel bir teorim var;

Şimdi Kenan Mert'i bilerek öldürtmedi. Zaten bastıra bastıra söyledi "Ne gereksiz iş, ne gereksiz iş..." diye. Kardeş öldürme fetişi de yok dolayısıyla o yalan. Kardeşinin öldürülmesine asıl takan Eyşan. İntikamını bu şekilde aldı. Zaten 6 ay sonra diye verilen görüntülerde(1. sezon finali) Kenan'ın arkasında duruyordu, onun yanındaydı yani. Hatta Kenan Birkan Eyşan'ı Temmuz'la tanıştırdığında "Emri sana ben vereceğim, benim dediğimi yapacaksın" demişti. Sonra bizim psiko da telefonda "Sizinle çalışmak güzel" falan dedi.

Aslında baya bariz Eyşan şu anda hain. Kenan da arayıp haber verdi zaten "Kaç" diye.

Bugüne kadar tüm tahminlerim tuttu, bakalım bu ne olacak:)

Cengiz de arabadan indiğinde büyük ihtimalle polisleri çağırdı. Karakola gitti vs. O sahneyi de boşa yapmamışlardır. Saldırı da bu şekilde iptal olacak bence.

Bakın harbi mükemmel bir teorim var;

Şimdi Kenan Mert'i bilerek öldürtmedi. Zaten bastıra bastıra söyledi "Ne gereksiz iş, ne gereksiz iş..." diye. Kardeş öldürme fetişi de yok dolayısıyla o yalan. Kardeşinin öldürülmesine asıl takan Eyşan. İntikamını bu şekilde aldı. Zaten 6 ay sonra diye verilen görüntülerde(1. sezon finali) Kenan'ın arkasında duruyordu, onun yanındaydı yani. Hatta Kenan Birkan Eyşan'ı Temmuz'la tanıştırdığında "Emri sana ben vereceğim, benim dediğimi yapacaksın" demişti. Sonra bizim psiko da telefonda "Sizinle çalışmak güzel" falan dedi.

Aslında baya bariz Eyşan şu anda hain. Kenan da arayıp haber verdi zaten "Kaç" diye.

Bugüne kadar tüm tahminlerim tuttu, bakalım bu ne olacak:)

Cengiz de arabadan indiğinde büyük ihtimalle polisleri çağırdı. Karakola gitti vs. O sahneyi de boşa yapmamışlardır. Saldırı da bu şekilde iptal olacak bence.

Heyecan falan kalmadi sayene ögrendik saol. :D

Geri
Üst Alt